Stor HSK delegasjon på pinseløpene

Med hele 54 startende på dagens første løp på pinseløpene på Kongsberg, er HSK meget godt representert. Det er gledelig mange som har blitt med og i 17WC-klassen (WorldCup ?) er det hele 8 HSKere. Og i herreklassen vant Mattias Karlsson meget klart, mens Ida Marie Næss Bjørgul ble nr 3 i dameklassen.

 Hanne

Slike løp og klubbsamlinger er meget bra for klubben og viktige som samholdet. Kjetil og Hanne som har organisert turen skal ha stor ære for å ha fått med så mange fra HSK denne gangen. Og som nevnt tidligere er D17C klassen med hele 8 HSK damer. C- og nybegynner klassene er meget viktige på slike løp, slik at de som ikke er så erfarne får en fin opplevelse. Samtidig skal det være litt utfordrende også. Spesielt i ungdomsklassene er ikke resultatene det viktigste, men det sosiale og alt man gjør utenom løpet.

idunNår vi kikker litt på hjemmesiden til Kongsberg, ser vi at det er en meget driftig klubb og alle deres gode resultaer de seneste årene er ikke tilfeldige. Vi kjenner bl.a. til hvor mye Jan V og Tine har betydd gjennom de siste 15-20 årene. Mange timer er lagt ned og engasjementet er meget stort. Slike engasjerte ildsjeler er o-sporten helt avhengig av og som betyr mye som pådrivere. Det er en kang vei inn i o-sporten, men miljø, miljø, miljø er nøkkelord. Samtidig er man nødt til å kvalifisere ungdommene, slik at de føler de får fremgang. Derfor er det veldig moro å se at HSK stiller med svært mange i helga og mange er således "ferske" i o-sporten. Vi ønsker dere velkommen med i HSK miljøet og håper at dere trives med å være "o-folk". Ogt for alle som har vært på Høiås på torsdager, ser hvor godt det drives og hvor mange som ser ut til å trives. Så stå på videre til UFO gruppen og alle lederne som lager fine opplegg.

Bilde til venstre er Idun Felde Olaussen. Forsiden er det Hanne L Raadahl i fint driv.

Resultater fra løpet finner du her