Mats og Ida beste HSK-ere i knock-out sprint

MatsHaldin_med_ramme Nordic Orinteering Tour fortsatte med etappe 2 og knock-out sprint i Stockholm i dag. Av Halden SK 5 løpere til start kom 3 til finalene. Mats Haldin ble slått ut i semifinalen og fikk plasseringen 11. Olav Lundanes og Ida Marie Næs Bjørgul ble slått ut i kvartfinlene og ble hhv nr 24 og 25. Dette er noe jeg tror vi får se mer av, så vi kan legge oss i trening.

Dette var underholdning å se på og tilbakemeldingene på nett fra løpere som deltok peker på at knock-out sprint er noe vi vil få se mer av. Løypene bydde på en rekke veivalgsstrekk med muligheter for å gjøre feil. Samtidig ble det i hvert heat løpt så fort at løpere bak måtte tenke taktisk - hvor er neste mulighet til å ta et bedre veivalg, gjør lederen en feil? Og netopp dettee skjedde. Både Hubmann og Niggeli-Luder gjorde feil og åpnet for nye vinnere hhv Fabian Hertner og Helena Jansson.

25. Ida Marie Næss Bjørgul, NOR, 10:36

Søren Bobach og Celine Dodin løp litt for sakte i kvalifiseringa og ble slått ut med minimal margin. For begge manglet kun 3 sekund. Kvalifisering resultat