HSK-løper uttatt til "Siste steget 2011"

Ida_Marie

 

Vi gratulerer Ida Marie Næss Bjørgul med uttaket i en gruppe på 4 løpere og prosjektet har navnet Siste steget 2011. I navnet ligger da jo en tro og håp på at disse løperne kan ta et ekstra kliv videre i utviklingen og kanskje matche de helt beste.

Ida Marie har hatt en god sesong i år når man ser alt under ett. Noen nedturer har det sikkert vært, men alt i alt har Ida Marie denne sesongen nærmet seg de aller beste og vist at det går an å spise kirsebær med de store. Fortsatt en vei å gå for å nå toppen, men likefullt en realistisk målsetting - dersom Ida selv ønsker det sterkt nok. At hun som en av 2 kvinneløpere (Silje Ekroll Jahren også) har fått denne tilliten av NOF, viser at landslagsledelsen har stor tro på Ida Marie og at hun virkelig kan ta steget videre.

For Halden SK er utvikling av løpere i denne kategorien en del av vår hovedmålsetning. Med å legge til rette for at de som er lovende og "nest best" kan få en progresjon i sin utvikling og bedre sine resultater. Nåløyet her er meget trangt og mange forutsetninger må klaffe skal man lykkes. For de fleste er det snakk om langsiktighet og ha tålmodighet.

Mer fra NOF her