Emil Wingstedt nr 6 på NM Mellomdistanse

EmilW-med-rammeEmil Wingstedt tok en sterk 6.de plass på dagens mellomdistanse. Erik Axelsson fulgte fint opp med en 13.de plass etter å ha ledet en god stund blant de tidligere startende. Ida Marie Næss Bjørgul løp et sterkt løp og lå helt i tet da hun desverre hoppet over en post.

Det var synd for Ida som misset bronsemedaljen med 10 sekunder på langdistansen og i dag så ut til å kunne tatt en medalje med den løpsformen hun viste. Det er sånt som skjer på en hektisk mellomdistanse, men vi tror at Ida revansjerer seg på morgendagens stafett. Vi er tittelforsvarere, men favorittstempelet må NTNUI ta med seg med de resultater de har hatt i dette NM. Mari Fasting har klart dobbelt-gull og revansjert seg fra VM hvor hun ikke var helt fornøyd.

I herreklassen er det flere lag som er mulige medaljører og helt åpent. Noe tyder på at det blir en krevende stafett og det laget som har flyten på 3 etapper vinner i morgen. Frol ser spennende ut, det samme med KOK, Tyrving og BSK sammen med oss selv. Der tror jeg vi har topp 5, så får vi se hvem som har dagen og marginene på sin side. Og om det kommer noen utfordrere. Vi skal ihvertfall kjempe til siste meter.