Nå blir det en heftig kakefest!

guttagull2

Gutta klarte å ta hjem NM-pokalen på stafetten i dag og vi har klart 3-på-rad. I dameklassen ble det en meget flott sølvmedalje etter at vi hadde fulgt NTNUI til døra og var kun sekunder bak.

Erik Axelsson, Magne Dæhlie og Emil Wingstedt stod for prestasjonen og det var en meget spennende stafett i dag. Emil fikk en liten luke litt over halvveis og klarte å holde den inn til mål med god margin til nr 2, Kristiansand OK og Holger Hott. Spesielt må det være for både Erik og Magne som med dette tok sine første senior NM tittel. I Olavs sykdomsfravær steppet Emil inn som ankermann og gjorde en sterk ankerjobb. Erik og Magne løste også sine oppgaver fortreffelig og gav Emil et utmerket utgangspunkt.

I dameklassen tok Iliana Shandurkova, Ida Marie Næss Bjørgul og Anne Margrethe Hausken Nordberg en sølvmedalje etter at NTNUI og Mari Fasting tok gullet. Mari ble for sterk på slutten, men Anne Margrethe har gjort et flott come-back etter fødsel for bare noen måneder siden. Og nå blir det kakefest på Høiås.

damerpremieDamersolvpremierdamer