Sølv i NM-jr stafett jenter

JrNM2011-7Halden SKs junior jenter tro til med en meget sterk 2.plass i dagens NM stafett jr. Elena Roos, Gry Granstedt og Ane Sofie Næss Bjørgul stod for prestasjonen og det var kun Konnerud som lirket seg foran på resultatlisten. Gutta tok en flott 10.plass og Halden SK jr er absolutt med i norges-eliten. Og det var en fornøyd jr trener Lacho Illiev som meldte inn nyheten i ettermiddag.

Elena tok seg av 1.etappen med en sterk prestasjon og vekslet i tet. Dermed fikk Gry Granstedt et flott utgangspunkt som ble forvaltet på beste måte. Gry holdt 2. plassen og fikk også nest beste etappetid. Dermed fikk Ane Sofie et flott utgangspunkt selv om Konnerud ble litt for sterke med Maren Janson Haverstad som motstander ut på siste etappe. Med god margin tok jentene sølvet og gratulerer på det varmeste. Dermed har jr.gruppa fått nok en NM medalje i år.

Gutta ble nr 10 og var ikke mange minuttene bak medaljeplass. Det var Mats Nordbrøden, Anders Olausen (H16) og Petter Næss Bjørgul som stod for denne prestasjonen. Og vi legger merke til at Petter hadde 4.de beste etappetid på siste, kun ca. minutt bak etablerte jr. stjerner som Eskil Kinneberg og Jo Forseth Indgaard. Frol vant og med det forsvarte sin favorittposisjon.

Resultater her

Alle foto: Lacho Illiev.

JrNM2001-3JrNM2011-1JrNm20011-2JrNM2011-4JrNM2011-10