TIO-Mila - Damene vant!!!

Halden_vinner_TIO_2012_damerDamene vant! Med fantaskisk innsats fra alle fem løpere!

Ungdommene ble nummer 5, også der glimrende løping!

(Foto: Peter Holgersson/Runpix)

(Klikk på bildet for å se det stort)

"Dette var stort og alt har fungert kjempebra." sier Anne Haugen, UK og lagleder.

På bildet ser vi heltinenne i følgende rekkefølge: Hausken, Mari, Ida, Bodil og Venda.

Laget løp helt i teten fra begynnelsen. Et kort sammendrag i tall for Halden SK 1:

64 Halden SK 4 272:10 43:06

Halden SK 5 kom seg ut i skogen før fellesstarten. Og vel inn i mål. Desverre med en felstempling. Men likefullt meget respektabel, tiden svarer til ca. plass 250.

Før damene løp ungdommene. Der klarte førstelaget å gjenta 5. plassen fra i fjor, og var beste norske lag. Det var Gina Granstedt, Synne Malene Brække, Nina Asheim Birkeland, Petter Norsted Kildebo og Håkon Raadal Bjørlo som løp på laget.

Andrelaget holdt seg sterkt lenge, men måtte gi fra seg mange minutter etterhvert.

Tredjelaget manglet jenter på egen etappe, men fullførte med stil utenfor konkurranse.