Halden SK vant årets 25manna

25mannMed en forrykende avslutning av Anne Margrethe, Bodil og Olav så klarte Halden SK å ta seieren i årets 25.manna. Vi hadde et sterkt lag på startstreken og forventingene var deretter, men som alle kjenner til så er det mye som skal klaffe i denne stafetten. Etter NM har fokuset vært rettet mot stafetten og prosjektleder Tor Ragnar, trener Mike og Lacho og andre i støtteapparatet har spesiallaget treninger rettet mot stafetten. Denne strategien ser virkelig ut til å ha lykkes! Bragden laget og klubben nå har gjort varmer hjertet og nå er vi bare utrolig glade og stolte!

Det kan meldes om en fantastisk dag på årets 25manna. Det var tendenser til dramatikk da sykdom medførte at Mari Fasting måtte kaste inn håndkledet i 12.te time pga. sykdym og UK måtte gjøre noen omrokkeringer på morgenkvisten. Marit Kahrs rykket inn på dameetappen og Bodil Holmström tok Mari's nest siste etappe. Disse oppgavene ble løst på en fortreffelig måte og til slutt kunne Olav Lundanes ta hjem seieren på den siste etappen. Halden SK som har blitt disket 2 år på rad, knuste nå alle motstand og tok en suveren seier.

25 manna gikk i år ved Riksten, samme sted som fjorårets Tiomila. Terrenget var lettløpt og innbød til stor fart.

Vi er imponert av mange løpere i dag som med relativ liten rutine løste oppgavene sine på en flott måte. At ungdommer som ikke har vært med på slike tøffe utfordringer tidligere, presterte i overkant er imponerende. Og når vi har en avslutning med Anne Margrethe Hausken Nordberg, Bodil Holmström og Olav Lundanes, var det ingen som kunne matche det.

Det må også nevnes at 2. laget fullførte i meget god stil og fikk en plass i rett overkant av 100.

Vi takker prosjektleder for 25mann, Tor Ragnar Andersen og alle andre for en strålende innsats.

 

 HSK-25manna-1

Fra premieutdelingen.

HSK-25manna-2

En glad gjeng som nettopp har tatt imot ankermann Olav Lundanes

HSK-25manna-3

Gry og Håkon har levert et flott løp og ser fram mot resten av stafetten.

HSK-25manna-4

Etter seieren er sikret er stemningen bra

HSK-25manna-5

Noen synes var det hyggelig å spille kort mellom slagene

HSK-25manna-6

Et fornøyd UK - medlem

HSK-25manna-7

Mike mottok trofeet og kan vise en flott seiersrekke dette året.

Enda flere og flotte bilder fra 25.manna stafetten finner du her via Gõran Johanssons fotoblogg:
http://goranjohanssonphoto.blogspot.se/