NM Gull Ultra til Anne M. Hausken Nordberg

UltraNM13Det ble storeslem for HSK's løpere i dameklassen på dagens Ultra NM i Nittedal. Anne Margrethe vant foran Mari Fasting og med Eva Jurenikova på 4 plass. I herreklassen vant Jo Forseth Indgård med knapp margin til Hans Gunnar Omdal. På bildet våre 3 dameløpere, Eva, Anne Margrethe og Mari

Anne Margrethe har en fin høstform og leverer igjen et sterkt resultat. At Mari og Eva følger rett i bakkant lover bra for senere oppgaver i høst. Vi kan nevne flere NM og 25Manna. Komplette resultater er linket opp nedenfor. Synes kanskje det er litt urovekkende at det er få deltagere i eldste junior klasse, både for gutter og jenter. Ultra-lang gikk i Nittedal.

Men vi må absolutt nevne at Anders Felde Olaussen blir nr 10 i H17-18, kun 2 minutter fra vinneren. I D17-18 blir Ingvild Torgersen nr 8 etter et godt gjennomført løp.