Norwegian Spring 25-27 april i rute

Løpsledelse 2014Løpslederne i årets Norwgian Spring, Svend Arne Ytterbøl (Vårspretten/ Vårstafetten/ Solrenningen) og Hanne Lerche Raadal (Sprinten) henger nå i stroppen med forberedelser og ønsker dere velkommen til o-helg i Halden.

Årets Norwegian Spring går i Halden, nærmere bestemt på Mo gård i Rokke, godt kjent fra veteran VM i 2003 og påfølgende Norwegian Spring i 2004. Sprinten som går på fredag, går i Halden bysentrum. Ordinær påmelding for eliteklassene går ut i kveld, mens for de vanlige klassene er det etteranmeldingsmuligheter fram mot den 21.4. Selvsagt er det direkteklasser for de som ønsker å melde seg på dagen også.

Undertegnede var en tur på samlingsplass på Mo gård i går ettermiddag og der så det meget tørt og fint ut. Gårdeier Per Øivind Mo gledet seg til å ta imot oss og vi kan love en flott o-helg i Halden den 25-27 april. Mer informasjon vil komme etterhvert og spesielt for presse og media har vi opprettet et Facebook-gruppe hvor de som ønsker kan melde seg inn. Åpent for alle.

Påmelding link til Eventor finner du her.

For pre-o eliten er det også stevne i Halden samme helga, noe som kompletterer orienteringsaktiviten til fulle.

Link til Norwegian Springs egne informasjonsider finner du her. Her finner du all informasjon som er lagt ut om arrangementet.

Vi minner også om at det er Camp Norway samtidig i Halden og mye som skjer i grensebyen.