Magne Dæhli slo tilbake

Magne

Det var nok en svært glad og lettet Magne Dæhli som løp inn til en flott 3.plass på dagens World Cup på Kongsberg.

Kun slått av Kratov og Omdal tok Magne en grundig revansj fra gårsdagens svake mellomdistanse. Og med dette resultatet tror jeg Magne er klar for langdistansen på årets Italia VM sammen med Hans Gunnar Omdal og Olav Lundanes. Laget begynner nå i mine øyne å ta form og på mellom ser jeg muligens Olav, Carl og Torgeir. Landslagssjefen har i hvertfall en del løpere som viser bra form å velge mellom.

I dameklassen fortsetter Mari Fasting å fremstå som norges anker og tok en flott 3 plass i dag. Sammen med Gunhild Rønning Sund og Heidi Bagstevold er Mari så langt de mest fremtredende på det norske laget. At Mari får løpe både mellom og langi VM  vil jeg tro er innlysende.

Olav Lundanes var litt bakpå i dag og han nevnte jo selv at han ikke var helt fornøyd fysisk på gårsdagens mellomdistanse. Vi regner med at Olav blir topp-fit til VM og fremstår nok som norges beste medaljehåp i herreklassen.

MariFasting

Foto: Mari Fasting er norges beste kort på damesiden foran VM og viser relativ stabil og god form før sommerens store batalje i Asiago.

Resultater her