Olav Lundanes vant verdenscup på Kongsberg

OlavLundanes

Olav vant verdenscup mellomdistanse på Kongsberg i dag. I Junior-VM uttaket var Markus Holter og Håkon Raadal Bjørlo best med 6 og 7 plass.

 

Olav intervju HA 

Olav karret seg de nødvendige sekunder foran finske Pasi Ikonen og vant dagens mellomdistanse. Carl Godager Kaas ble nummer 3 og fremstår også som en sterk VM kandidat. Artikkel i HA her 

I dameklassen ble Mari Fasting nr 10 og kanskje litt langt bak vinner Tove Alexandersson i dag. Våre jenter Ida, Kine, Elena og Iliana ble hhv nr 31, 34, 35 og 40. 

Resultater finner du her

 Dame pallen  Herre pallen

I juniorenes VM uttak var det Markus Holter og Håkon Raadal Bjørlo som bet best fra seg med 6 og 7 plass. Anders Felde Olaussen fulgt flott opp her med 11 plass. 

Gry Granstedt tok en 20 plass i jenteklassen og Gry viser en oppadgående form i forhold til fjoråret. Gry som også er kvalifisert til mil. VM i år etter en tredjeplass i militært NM på fredag. Ingvild Torgersen tok også en fin 22 plass og Sabine Rothaug ble nr 26 og med dette 3.de beste HSKer i dag. Vi kan få et bra jentelag i årets jr NM. 

Resultater jr finner du her

 vaarsprett-2

Foto: Markus Holter kjemper om VM plass og ble nummer 6 på dagens mellomdistanse. Markus har løpt jevnt og trutt med bra resultater i hele år. Men nåløyet er trangt....

 Bojan debuterte også i world cup - uten at det brakte noen world cup poeng. En ny mulighet følger på langdistansen.

Bojan