Søren Bobach - kongen av Venezia

Sorenb3

Kongen av Danmark - Kongen av Venezia - Kongen av Høiås

Søren Bobach vant dagens sprint finale med 2 sekunders margin og stod for dagens store overraskelse da han vant VM gull i Venezias gater. Med et tidlig startnummer markerte Søren seg med en sterk tid og det viste seg å holde unna mot alle utfordrerne i dag. Søren som har levert mange gode stafetter for Halden SK, viste i dag at han har kapasitet til å klatre helt til topps på sprint. Infgen tvil om at dagens gull ikke er tilfeldig og Søren har forberedt seg meget godt til mesterskapet.

Daniel Hubmann ble nummer 2 og Tue Lassen nr 3. Med andre ord en fantastisk dag for våre danske venner.

Sveitsiske Judith Wyder vant i dameklassen. Frols Gøril Rønning Sund ble nummer åtte, tidligere HSK-løpere Anne Johanne Lind ble nummer 15 og Emma Johansson, som er fra Fredrikstad, kom på 26. plass.

Lea Vercelotti endte som nummer 28 og Iliana Ilieva ble nummer 43 med en stor bom. Lea som gjorde et strålende løp i kvalliken, klarte ikke å følge opp dette og falt litt nedover på listene.