Portugalsamling del 2

Artikeln skriven av Nina onsdag eftermiddag.

På søndag var det dags for den andre mellomdistansen i NAOM, og det gikk for seg i alt fra strålende sol til hagl og motvind. HSK leverte gode resultater også denne dagen, med blant annet 4 coolchicks på topp 6. I sammendraget ble Olav nr 2, Ida nr 3, mens HSK-løpere også viste seg fram i ME.  

Portugal TC Lizzie and Nina

NAOM video 

Etter løpet gikk turen videre til Vimieiro; en tilsynelatende øde og fredelig landsby som etter første natt derimot viste seg å være en trafikal hovedpulsåre for trailere til alle døgnets tider. Mellom kalde netter fikk vi med oss en del gjerdehopping, bordtennis, biljard og littegran trening.

Terrenget her var mer åpent og med mindre steiner enn i Castelo de Vide – perfekt for slitne legger og for å løpe vekk fra villsvin. I Vimieiro var også himmelen betydelig blåere, og siste dagen kunne vi til og med ta lunsjen ute og blotte noen hvite armer og ben. Thanks to coach Eva and Raquel and Tiago who have been great hosts, even feeding 20 hungry orienteers with a portuguese dessert.

Lägrets längsta pass - måndag förmiddag (karta från HåkonRB) 

2DRerun från intervaller tisdag förmiddag

Nå venter kun den klassiske onsdagsnatten med portugisisk vri før vi torsdag formiddag vender nesen mot Lisboa og setter oss på flyet hjem, slitne og møre, dog fortsatt like sommersugne som for 10 dager siden.

Kines bilder
Raquels bilder  

Många kartor i klubbens DOMA