VM avsluttet med 2 fjerdeplasser

Maristafett

På lørdagens stafett ble det fjerdeplass for både herre- og damelager til Norge. Foto:  Mari Fasting løp et godt løp på siste etappe.

På VMs siste dag ble det ingen HSK medaljer etter at Norge da ble nr 4 i begge klasser. Sverige vant herrestafetten og Sveits vant damestafetten.

Olav Lundanes løp siste etappe for Norge og i en tøff avslutning vant han spurten mot Tsjekkia og Finland.

Mesterskapet viste at på herresiden var den kun Olav Lundanes som var i medaljeposisjon på Norges lag, at Mari Fasting har tatt et steg til og leverer 3 sterke løp med 4-5-4 plass, at Søren Bobachs sprint satsning har gitt resultater med gull og sølv og ikke minst at Martin Jullum fikk en fortjent gullmedalje i Temp-O.

Summa summarium et godt HSK mesterskap med 3 gull, en sølv og en bronse. Og så er det noen som sikkert vil hjem å trene mer med tanke på forbedringer og ta noen steg til.

Som publikummer veldig hyggelig å være til stede og nå ser vi fra mot Skottland i 2015.