Vått-rått-vilt pinsehelg for UFO

En fin gruppe UFO-familier dro i pinsen av gårde for å delta i pinseløpene i Hamar. I år arrangertes NM-sprint samtidig slik at første løp på lørdag ble et sprint-løp i gatene i Hamar.

 

Med en flott lekeplass i nærheten av arenaen kunne vi både leke og heja på de litt større HSK-ere, som kjempet om fine plasseringer i junior- og eliteklassen.

Etter en lang dag ute var det godt å komme seg inn til å spise. Vi hadde reservert et langbord på Pizzanini i byen der alle fant noe å bli mett av.

Etter middagen dro UFO-familiene til Elverum for å installere seg på folkehøyskolen. Prosjektleder Audun hadde ordnet et flott sted, som passet bra for barna å leke sammen og for de voksne til å slappe av.

Søndag morgen dro 4 ivrige UFO-foreldre tilbake til Hamar for å debutere i Sprint-NM-stafett.

Fra Sprint-NM dro UFO videre til badeland, der barna storkoste seg, mens mamma-ene diskuterte veivalg fra Sprint-NM og planla flere NM-start i fremtiden. Etter middagen i en liten wok-sjappa skulle man tro at dagen var slutt, men nå ventet løp 2 i pinseløpene på alle. Og barna var klare:

Nå snudde været også. Det kom mer regn enn varslet, det var mer tåke i skogen enn forventet og barna var ikke helt innstilt i å bevege seg ute. Men på et vis kom seg alle ut i skogen. Og når barna løper rett fra målet videre til småtroll så var det kanskje allikevel gøy.

Men når himmelen åpnet seg igjen var det virkelig på tiden til å dra hjem til overnattingsstedet.

Siste dagen for pinseløpene startet like dårlig med regn - regn - regn. Men så kom solen og de som startet midt på dagen fikk en flott opplevelse i skogen. Barna storkoste seg i myrene og gjørme var et tegn for å være tøff.

Pinsetur17

Pinsetur18

Pinsetur19

Pinsetur20

Pinsetur21

Pinsetur22

Pinsetur23

Pinsetur24

Pinsetur25

Pinsetur26

Pinsetur27

Pinsetur28

Pinsetur29

Pinsetur30

 

Slitne, men fornøyde, rik av mange inntrykk og nye vennskap dro vi hjemover. Men vi gleder oss allerede til neste år - da skal vi til Kongsberg!

Kanskje også dere bli med neste år?

Tusen takk til slutt til prosjektleder Audun, som organiserte turen for oss!