Halden SK tilbyr trenerjobben til Mikhail Vinogradov

M-Vinogradov.jpgHalden SK, dvs Jens Erik, Tor Ragnar og Bjørn Axel, hadde under 25-manna intervju med Mikhail. Konklusjonen er at Mikhail får tilbud om 1 års trener kontrakt med mulighet for forlengelse med 2år hvis begge parter ønsker det. Gitt at vi blir enige om den endelige kontrakten og at det går i orden med visum vil han være på jobb i Halden i januar.

Mikhail, eller Mike, er fra Russland (Altai region, Barnaul i Sibir),  født i 1978 og er gift med Galina (russisk landslagsløper) og har ei datter på 3 år.

For tiden jobber han som Associate Professor of chair of Economic theory (Altai State University) og har vært russisk landslagstrener siden 2009. Han er merittert for arbeider både innen økonomi og sport i Russland, og har erfaring fra å organsiere konkurranser og tilrettelegge for trening både i orienteringsgruppe i Altai, i regionen (ski, skiskyting, orientering) og på landslagsnivå. Han er personlig trener for Galina Vinogradova (Angelniemen Ankkuri) og Eugeniya Ryapolova (Lynx) og rådgiver for Valentin Novikov (Delta).

Selv har han en 19. plass fra russisk mesterskap langdistanse, og har vunnet russisk mesterskap i veiløping, disiplin EKIDEN relay.

Mer informasjon gis på løpermøte på tirsdag.