Olav Lundanes på 5.plass WC i Liberec

På dagens mellomdistanse i Liberec - Tsjekkia, tok Olav en fin 5. plass kun 1.18 bak vinner Pasi Ikonen. Og Mats Haldin fulgte flott opp med en sterk prestasjon og kom inn på en 16 plass i dag. Dette løper danner grunnlaget for morgendagens jaktstart langdistanse og vi ser med spenning fram mot det.

Av resultater ellers for de norske utøverne ser vi at Bjørn Ekeberg fortsetter sin gode form fra NM og ble nr 15 i dag.

I dameklassen ser vi at Mari Fasting som var suveren i NM for 14 dager siden,  ikke nådde helt fram blant de beste og ble noen minutter bak i dag. Celine Dodin kom på 33. plass, mens Lea Vercelotti kom noen bakpå og tydeligvis ikke hatt noen god dag i Tsjekkia.

Ryktene sier at dette kan være Mats Haldins siste World Cup deltagelse og det blir i så fall en avslutning med stil og forhåpentligvis en god langdistanse for Mats i morgen. Vi ønsker våre løpere lykke til med gode langdistanser i morgen.