Markus Holter innmeldt i Halden SK

Markus Holter - foto: Jo Erik AskerøiEn av Østfolds mest lovende juniorer, Markus Holter har meldt overgang til Halden SK. Markus som opprinnelig kommer fra Skaukameratene OL, har i de seneste sesongene representert Indre Østfold O-lag og har levert sterke resultater de seneste årene i yngste juniorklasse. Foto: Jo Erik Askerøi

Det er meget gledelig for klubben og vårt treningsmiljø at Markus velger å bli med i vårt team fremover. Juniorgruppen i Halden SK fremstår som meget sterk og vi gleder oss til å se både Markus og resten av våre løpere videre i sesongen. Allerede i helgen var Markus på plass i Halland i HSK farger og Markus tok like så godt 1-,2-, og 3 plass på helgas konkurranser i klasse H20. En sterk debut med Halden-trøya. Markus løper i klasse H19 og har således 2 spennende sesonger i eldste juniorklasse foran seg.

Resultater i helga fra Halland finner du her:

Nattløp

Mellomdistanse

Langdistanse

HSK hjemmeside

Markus som blant annet vant yngste juniorklasse på fjorårets Blodslit i sterkt konkurranse, er løpssterk og blir en spennende løper å følge videre med på fremover. Vi ønsker deg hjertelig velkommen i gjengen og håper du vil trives sammen med oss Markus.