2 ganger nummer 2 i Night Hawk

NightHawkGuttaFredag og lørdag ble Night Hawk arrangert ved idylliske Øvresetertjern 500 meter fra Tryvannstårnet i Oslo. Det var andre gang Night Hawk ble arrangert og arrangementet er på vei til å etablere seg som en liten happening i begynnelsen av høstsesongen. Det var mange gode lag som stilte til start og det ble derfor en tøff konkurranse. Night Hawk har et litt spesielt opplegg hvor nattetappene løpes parallelt med fellesstart på fredag kveld og så er det omstart på lørdag formiddag basert på de sammenlagte resultatene fra fredag.

NightHawkJenteneHalden SKs beste lag i både dame og herreklassen gjorde greie innsatser på natta og begge lagene hadde kontakt med de beste da omstarten gikk på lørdag formiddag. På dagen løp Vendula, Ida og Kine også greie løp og det endte med 2. plass ca 1 minutt bak NTNUI. Kine var faktisk en stund på siste etappe oppe i teten, men NTNUI ble for sterke på slutten denne gangen. Damenes 2. lag bestående av Jo, Sabine, Jennie, Iliana, Jennie og Marit løp også bra hele veien og endt til slutt opp som nummer 8.
I herreklassen var det Magne, Espen, Håkon og Marcus som løp nattetapper. De brakte laget inn på 5 plass ca 3,5 minutter bak Lidingö som ledet. Første etappe på dagen var lang og her løp Olav Halden opp i teten og han vekslet som nummer 2 rett bak Järla. Emil og Mattias på det neste etappene kunne ikke helt holde følge med Järla og Magne på siste hadde derfor ingen reell mulighet til å ta igjen Järla. Dermed ble det 2. plass også til herrene.