Halden SK Chefs master evening

mat5fredrikogmagne

Halden SK elitestall hadde en annerledes samling i kveld - Chefs master evening med autorisert kokk som instruktør. Her på foto Fredrik Eliasson og Magne Dæhli som komponerer hovedretten.

Ingar Berger var kokkeinstruktør og alle gutta ble delt inn i lag. Her måtte man lage en hovedrett og en dessert. Til slutt spiste man godsakene før vi ryddet lokalene og antagelig sover de fleste en god natts søvn før neste treningsdøgn. Sikkert også stafettrener Tore Sandvik som ga seg ut på en ekstra nattøkt etter at middagen var fortært. En spesiell takk til Ingar og ikke minst Strupe Ungdomsskole ved lån av kjøkkenlokaler.

Vi hadde også hyggelig besøk fra Kynningsrudgruppen ved Torkil Kynningsrud, vår sponsor på stafetter som ønsket oss lykke til på årets 10Mila. Torkil satte stor pris på å bli invitert og passet også på å si at han var meget fornøyd med samarbeidet og en stolt sponsor.

En meget vellykket kveld og maten smakte jo bra. Vi fikk en 2 retters til 20 mann :-)

DSC 0760DSC 0804DSC 0805DSC 0810Mat4juniorguttamat5dessertermat5fredrikogmagneMat6guttaMat7AntonioogFredrikMat8GuttaJarkkoog Lacho

Mat2Gutta