Fullsatt på Halden SK kick-off i dag

KickOff2016-2

Sesongen 2016 er herved "sparket i gang" med over 60 deltagere på dagens kick-off på Thon hotellet. Med storfint besøk av Johan Kaggestad som stod for et svært interessant foredrag, både med hensyn på lagets betydning og ikke minst treningsfilosofi, ble det en fin samling i dag. På bildet: Coach Eva Jurenikova informerer om årets treningsplan foran lydhøre tilskuere.

Det var meget godt fremmøte på dagens kick-off og det lover godt foran 2016 sesongen. Det ble informert om planer, gruppeløpere, sponsoravtaler, draktavtaler og prosjektstyring. I tillegg var Johan Kaggestad engasjert til å holde et foredrag om treningsfilosofi. Johan berørte også lagets betydning for individuell fremgang. Med en lang erfaringsliste var det mange spennende poenger og vi ble nok også litt utfordret med hensyn på hvordan man bør trene. Og Johan la ikke skjul på at tidene på bane tilbake for en del år tilbake var generelt mye bedre enn nå. Og da på et meget bredt grunnlag blant idrettsutøvere.

Alle presentasjoner etc blir sendt på løpernes mailing liste og vil fungere som et godt oppslagsverk gjennom hele sesongen.

I tillegg til coach Eva Jurenikova, holdt prosjektansvarlig Bodil Helgerud, sponsoransvarlig Per Olav Andersen, Loggator ansv. Lacho Illiev, O-leder Bjørn Axel Gran og TIU leder Jens Erik Mjølnerød innlegg alle innlegg med informasjon.

Vi hadde også besøk av stafett sponsor Kynningsrud og AF-gruppen samt Halden Arbeiderblad på dagens sesjon. Vi sender også en meget stor takk til samarbeidspartner Thon hotell for disonering av møterom og ikke minst en flott lunch i dag. Sammen løfter vi  oss frem og opp.

KickOff2016-1KickOff2016-4KickOff2016-5