Sterke Halden SK prestasjoner på mellomdistansen

bojan2På lørdagens mellomdistanse i Danish Spring fikk vi mange gode HSK prestasjoner blant både herrer og damer, senior som junior. Og den som kanskje overrasket mest var Bojan Blumenstein som tok en sterk 19 plass i elite herrer og var under 3 minutter bak vinneren i klassen. Olav Lundanes tok en sterk 3 plass, kun 15 sekunder fra vinner Rassmus Andersson fra OK Linne.

Magne Dæhli fulgte fint opp med en 6 plass. Med dette er 2 av våre sterkeste herreløpere på Norges lag klar for EM senere i vår.Jonas Nordstrøm, Espen Fiskum og Fredrik Eliasson følger også opp med gode løp og plasserer seg hyggelig på resultatlista i går.

I dameklassen var Eva Jurenikova som var sterkest fra HSK med en sterk 5 plass, kun 1 1/2 minutt bak Maja Alm. Mari Fasting er rett bak på 7 plass og gledelig også med KIne Hallan Steiwer på 12 plass. Med denne formbeskjedet fra Eva, tror vi absolutt på deltagelse i EM i Portugal om 3 uker. Ane Sofie Næss Bjørgul og Iliana Illieva fikk også bra løp og gode prestasjoner, mens Ida Marie Næss Bjørgul ikke hadde helt dagen og landet til slutt på en 45 plass. Noe vi ikke tror Ida er fornøyd og trolig svært revansjesugen foran dagens langdistanse.

andersfolaussen2På juniorsiden er det også svært mye å glede seg over og vi begynner med Anders Felde Olaussen som tok en 6 plass. Dog var avstanden opp til den suverene vinner Thor Nørskov noen minutter, men Anders har startet sesongen meget bra. Også veldig moro at Anneli Grindstad tok en sterk 10 plass i jentenes juniorklasse og var her kun et minutt opp til 5 plassen i sin klasse. Her følger Sabine Rothaug og Gry Granstedt fint opp med 15 og 16 plass. Så well done fra våre juniorer i årets første konkurranse.

Øvrige resultater kan du få med deg og videre resultater fra dagens langdistanse kan du følge her

Vi kommer tilbake senere med dagens langdistanse og en oppsummering herfra.  På bildene Anders Felde Olaussen og Sabine Rothaug i i fint driv fra tidligere løp. Begge med sterke resultater på lørdagens mellomdistanse.