Ida Marie N Bjørgul og Magne Dæhli vant Solrenningen

SOLRIdaM

Det ble dobbeltseier til HSK i herrer og damer elite på dagens SOLrenningen ved Missingmyr. Både Ida Marie og Magne vant komfortabelt på en krevende langdistanse og hadde god margin ned til nestemann.

I eldste juniorklasse vant Markus Holter og bekrefter en meget god vårform for Markus også. Dagens Solrenningen gikk i et terreng med god veivalgsmuligheter og satte utøverne på en god fysisk prøve i dag.

Ida Marie Næss Bjørgul som er utenfor landslaget denne sesongen fikk bra klaff og slo gårsdagens vinner, Silje Ekroll Jahren med over 3 minutter. Med dette har Ida fått en fin bekreftelse foran både de store stafettene og senere World Cup. Halden SK nye sveitsiske løper, Sabine Hauswirth tok en fin 4.de plass og sørget dermed for en fin HSK profil på resultatlista i dag.

Magne Dæhli var rimelig fornøyd med sitt løp, og selv om det ikke var i VM-klassen så var det en grei bekreftelse på god grunnform samt evne til å ta gode veivalg. Med dette har osgå Magne vist seg godt fram i åpningen av sesongen og er nok der han skal være. Formen er på ingen måte spisset og vi forventer at Magne har mer å gå på. Jarkko Huovila fullførte igjen et godt løp og tok en 9 plass i dag.

I yngste juniorklasse gutter, tok Olav Schmitt Gran og Trygve Løvlie henholdsvis 7. og 9. plass i dag. Bra gjort av ungguttene i debuten i Eliteklassen.

Resultater finner du her

SOLRMagneD

En fornøyd Magne Dæhli etter dagens Solrenning.

SOLRSabine

Sabine med en god 4.de plass i skogene ved Missingmyr.

SolROlavSG

En blid og fornøyd Olav S Gran etter dagens 7 plass i H17-18 Elite.