Norsk og finsk gull på mellom

vm10-10Det ble Minna Kaupi og Carl Waaler Kaas som vant i dagens mellomdistanse i Granåsen. Det ble meget spennende og ingenting var avgjort før helt på tampen av begge konkurransene. For HSK sin del ble det litt mer beskjedne plasseringer i dag. Anne Margrethe Hausken gikk på en bom på slutten og falt ut av medaljekampen her og ble nr 8. I herreklassen gikk Anders Nordberg på en veivalgsbom og tapte mye tid på dette. Anders ble nr 9, plassen før Emil som var mye lettere i beina i dag.

Det var ikke lett å gå helt klokkerent i dag og mange fikk en sleiv eller to som dro tiden litt opp. Mest synd var det på Valentin Novikov som løp feil inn til publikumsposten og tapte sikkert bronsen på dette. Anders Nordberg bommet som sagt på et veivalg i forbindelse med et forbudt område.

Emil fortalte han var mye lettere i beina enn på langdistansen, men det gjelder jo å finne postene også som han selv uttrykte det.

Publikum og TV-titterne ble vitne til en grov bom av Anne Margrethe på siste runden og hun tapte der i kampen om en bronsemedalje. Vi så posten og skimtet Anne Margrethe mellom buskene før hun dro i feil retning.

I morgen er det stafett og nye muligheter for medaljer for våre utøvere. Vi ønsker lykke til.