Samleoversikt aktiviteter

Halden Skiklubb har flere aktivitetstilbud tilgjengelig for både aktive, mosjonister og familier på tur. Her er noen av de:

Husk gjeldende Korona-retningslinjene, og vis hensyn med å holde avstand til andre!

Kontaktpersoner: haldensk.no/klubb/kontaktadresser

Julehilsen 2021
Kategori: Nyheter

Julehilsen 2021

Halden SK ønsker alle ei God Jul og et Godt Nyttår,

IMG 5488

2021 startet og slutter med med smitteverntiltak og stengt hytte. Men, vi håper og tror at vi igjen skal kunne møtes som normalt på Høiås og deler derfor et julebilde fra historeboka. 2021 går inn i historien som et år hvor vi på tross av pandemien oppnådde flere strålende resultater og et år hvor vi har kunnet ønske mange barn, ungdom og foreldre velkommen med på trening og i felleskapet. En stor takk til alle dere som i 2021 har hatt et verv elelr utført ei oppagve - når valgkomiteen tar kontakt og spør om du kan bidra. Møt dem med et smil og et ja - og tenk på hva klubben har gitt deg og hva du ønsker å bringe videre. Også en stor takk og hilsen til våre sponsorer og samarbeidedspartnere. Sammen utgjør vi et sterkt team. 2021 var også året hvor vi måtte ta farvel med noen som har stått oss nær og som har lagt ned timer av dugnad for Høiåsanlegg, arrangement og klubben. Jula er ei fin tid å minnes og tenke tilbake. 

2022 gir oss nye muligheter. Dette om det er kampen om ære og medaljer, eller kun følelesen å ha tatt seg ut på ei torsdagstrening. Vi ønsker med det alle ei fin høytid og håper å se dere i 2022.

Hilsen styret i Halden Skiklubb

Del
Statusrapport fra HSK-huset
Kategori: Nyheter

Statusrapport fra HSK-huset

20210508 181138På årsmøtet ble det besluttet å pusse opp HSK-Huset i Alfeheimveien. Nedenfor følger en statusrapprot etter ei uke med dugnad. Hus-utvalgets trio Bjørn Brække, Espen Olsen og Mats Haldin har ledet an dugnaden med stor egen insats, hatt hjelp av andre Skiklubbmedlemmer og utstyr fra vår samarbeidspartner Sørby Uleie. Således er det nå klart for at AF Bygg Østfold kan rykke inn på mandag med rørlegger.

Hva som skal utføres av oppfradering er: brannsikring mellom boenhetene, tetting av tak over påbygg, modernisering av bad og kjøkken og etablere vaskerom/bad i kjelleren. De to første tingene er ting som kun må gjøres. Modernisering av bad og kjøkken gjøres for å heve boenheten opp på en akseptabel standard - og øke trivselen for trener og o-løpere som er leieboere. Oppussingen i kjelleren er trinn 1 for å gjøre kjelleren tilgjengelig for flere. Neste skritt er å få en egen kjelelrinngang og møbleer kjelelrstua slik at den kan brukes av for eksempel UFO til o-opplæring og sosiale sammenkomster. I vaskerommet vil det komme både toalett og dusj også for de som kombinerer oppmøte med trening.

Dugnaden startet med å flytte alle møbler ut i gaarsje og opp i 2etg. Deretter ble leieboerne "kastet ut" - det vil si, HUS-sjef Iliana fikset midlertidig bolig i annekset på Høiås (Raul) og på gjesterom hos o-familier på Karrestad. Deretter startet den første rivedugnaden: Riving av listverk for himlinger i 1.etasje og det som er nødvendig i trappegang, rive bad, rive vaskerom og pigging av betonggulv. Det som nå gjenstår er demontering av terrasse 2. etg, bære inn materiale og fylle henger med avfall. Dersom noen UFO-pappaer eller mammaer ser at dette kan være et bidrag for fremtidig økt tilbud til de i UFO - still op i morgen mandag kl 17:00. Det vil også komme flere dugnader med å montere veranda, bære inn møbler og rydde opp. Nok jobb for alle!

Nedenfor er noen bilder som dokumenter hva som skjer:

Før     
 20210507 120935 IMG 2953 IMG 1255
 Etter    
 20210508 161620 20210508 161546 20210508 161604
 Ute 20210508 161516  
 Kjeller 20210508 161808 20210508 181208
 20210508 181138 20210508 181643  
Del
Medlemskontingent 2021
Kategori: Nyheter

Medlemskontingent 2021

Julekalender2012 24

Da har vi i Halden SK sendt ut faktura for medlemskontingent og aktivitetsavgift for 2021. Beløp er basert på de tilbakemeldinger som ble motatt etter sist utsendelse, samt gjennomgang av listene fra o-gruppa og UFO. Frist for betaling er satt til 31.05.

Vi håper alle vil fortsette å støtte opp om medlemskap og bidra med aktivitetsavgift for den aktivitet vi har. Nå er det et stort tilbud om treningsløyper tilgjengelig: https://haldensk.no/ og vi har satt i gang prosjektene med oppussing av HSK hus og tak på Annekset på Høiås. Straks presenteres også planene for Grillstue på Høiås. For de som konkurerer er det også et krav å ha betalt kontingent. Dersom du ikke er aktivt medlem, men likevel ønsker å støtte opp om tilrettelegging kan du også bidra til Lysløypas venner på Vipps # 502816.

Dersom du mener at noe er feil på faktura - så ta kontakt med regnskap på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Det kan være at du har helt rett - da også utsendelse av fakturaer gjøres på dugnad, og dugnadsarbeidere gjør også feil.

Dersom du ikke har motatt noen faktura skyldes det at du er registret med feil informasjon i medlemsnett. Send da en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og oppgi hvilken epost adresse du vil kommunisere på og hvordan du ønsker faktura.

Det er også noen som tidligere har betalt inn for mye. Disse har blitt godskrevet disse beløp og faktura for 2021 er justert. Disse blir informert direkte.

Summary in English: The invoice for Halden SK is now posted. If you do not receive it, or find something wrong contact Halden SK on e-mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
It is a request that the member-fee is payd before you compete for Halden SK. On the other hand we have for those abroad not sent any invoice for activity yet - as we all are waiting for the borders to open up.

Mvh, Tor Ragnar (økonomiansvarlig) og Bjørn Axel (leder)
Halden SK

Del
Forlenger stopp i all aktivitet til 6.12
Kategori: Nyheter

Forlenger stopp i all aktivitet til 6.12

smittevernKriseledelsen i Halden kommune besluttet søndag 22.11 å anbefale idretten å innføre pause i all breddeidrett for utøvere fra 12 år og oppover. Pausen gjelder både trening og kamper. Vi i Halden SK avlyste også all trening under 12år. Halden kommune har nå forlenget denen anbefalingen til 6. desember.

https://www.halden.kommune.no/nyheter/Sider/14-nye-smittede-%e2%80%93-mange-elever-i-karantene.aspx

https://www.halden.kommune.no/nyheter/Sider/Forlenger-anbefaling-om-idrettspause.aspx

 
 
Del
Digitalt medlemsmøte 3. desember kl 20:15
Kategori: Nyheter

Digitalt medlemsmøte 3. desember kl 20:15

hsk logo
Vi i hovedstyret av Halden SK inviterer alle medlemmer til digitalt medlemsmøte
Tid: Torsdag 3. desember 20:15
Sted: Microsoft Teams (vertskap IFE)
- link er utsendt på e-post. Dersom du ikke har fått den ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Agenda:
  • Nytt fra hovedstyret (ved Bjørn Axel)
  • Planer og status Hytta (ved Bård)
  • Planer for kart og arrangement (ved Gudmund)
  • Planer og info fra gruppene (ved O-gruppe, UFO og Barneidrett)
  • Spørsmål fr medlemmene

Møtet avsluttes når det tar slutt på spørsmål :-)

Mvh, Bjørn Axel Gran

Leder Halden SK

Del