Breddeaktiviteter i Halden Skiklubb

Ønsker du å holde deg i form eller har barn som deltar på klubbens aktiviteter?

Halden Skiklubb har treningstilbud tilpasset alle aldre og nivåer. Dette passer deg som er mer opptatt av å være i aktivitet framfor fokus på prestasjoner.

Mandager
Innetrening, damer og herrer trener kl.2000-2100 i Gimle gymsal. Denne treningen foregår fra høstferien til påskeferien.

Tirsdag
Sommerhalvåret arrangeres det trenings-o-løp i området rundt Halden. Det vil være løyper med ulik vanskelighetsgrad og en fin mulighet til å komme seg ut i skog og mark. Løpene vil fremkomme av aktivitetskalender på klubbens hjemmesiden.

Onsdag
Sommerhalvåret arrangeres nærløp og IFE-bedriftsorientering i området rundt Halden. For nærløp se http://eventor.orientering.no for terminlisten.

Torsdag
Klubbens hovedtrening fra Høiås kl 18-19/19.30. Her deler man seg i flere treningsgrupper ut i fra motivasjon og fysisk form og går/ løper i Høiåsmarka. For de som ønsker er det også mulig å trene orienteringsteknikk på kart. Det finnes flere vanskelighetsgrader å velge mellom. Etterpå er det mulighet for dusj/ badstue etterfulgt av sosial hygge inne på Høiås.

Lørdag/søndag
Vår og høst arrangeres det nærløp i Østfold hvor man kan delta i aldersbestemte klasser og ønsket vanskelighetsgrad. Se http://eventor.orientering.no for NOF’s terminliste.

Øvrig aktivitet som foregår i klubben vil fremkomme av aktivitetskalender på klubbens hjemmesiden. Halden Skiklubb har egen internpåmelding til aktiviteter som klubben arrangerer og kan finnes her
http://entry.haldensk.no/ 

Velkommen til oss i Halden Skiklubb!

Har du spørsmål? Ta kontakt  med:

Geir Torgersen
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.