Grenserittet

Besøk Grenserittet sin offisielle hjemmeside: http://grenserittet.com

 

 

Flyere Grenserittet 2023

Flyere Grenserittet 2023
Kategori: Grenserittet

grenserittet stor

Vidar, Thor, Jon Steinar og Jens Erik er godt i gang med planlegginga av Grenserittet 2023.

Vedlagt er Flyer for Grenserittetog klassen "Sykle for Ukraina"

Vi oppforder alle til å spre disse innbydelsene i sine nettverk, blant bekjente og kollegaer.

Mer info og påmelding finner man som før på: https://grenserittet.com/

Sett ring rundt 19. August - da blir det igjen fest i Halden.

Mvh, Bjørn Axel
Leder Halden SK

...

Det blir Grenserittet 2022

Det blir Grenserittet 2022
Kategori: Grenserittet

Grenserittet

På kveldens styremøte i Aktivum ble det besluttet at Grenserittet 2022 blir arrangert.

Etter en gjennomgang av påmeldingstall, funksjonærstatus og budsjett er det klart at det igjen blir ritt. Etter 2 år avlysning på grunn av pandeminen - ser vi nå frem til å ønske syklister velkommen til Halden. Frem mot løpet vil det komme mer informasjon for deltagere på Grenserittetsine sider, mens informasjon til funskjonærer vil komme pr e-post, telefon eller direkte kontakt.

...

Sommerjobb i Grenserittet?

Sommerjobb i Grenserittet?
Kategori: Grenserittet

grenserittet_syklist.gif

Vi søker flere arrangmentsmedarbeidere! Vi har behov for “alt-mulig-mann/kvinne” under den operative delen av arrangementet. Her har vi behov for å fylle forskjellige roller, så om noen av punktene under høres spennende ut så søk!

Arrangementsmedarbeider ca 1. juli – ca 26. august 2022

Les mer …

Grenserittet har ny nettside

Grenserittet har ny nettside
Kategori: Grenserittet

GrenserittetVi er fornøyde med å kunne presentere nye flotte og moderne nettsidene til Grenserittet. Disse skal gjøre Grenserittet enda mer spennende. Vi håper også dere setter pris på den nye nettsiden! Derfor ønsker Grenserittet å markere ny nettside med å gi bort en fristart i Grenserittet 2021. Les mer da vel på Grenseritett sin nye side. http://grenserittet.com/velkommen-til-ny-nettside/

...

Effektivitet, kvalitet og feststemning

Effektivitet, kvalitet og feststemning
Kategori: Grenserittet

GrenserittetPlan

Aktivum AS hadde en idedugnad med tanke på fremtidens Grenseritt og tilstøtende arrangementer i kveld. Ledelsen med Michael og Vidar hadde invitert en del av FA-personellet blant HSK medlemmene til en gjensidig utveksling av tanker og ideer. Og begrepene i overskriften representerer noe av det viktigste i utviklingen av Grenserittet videre.

Les mer …

Funktionär på GRENSERITTET

Kategori: Grenserittet

Nu är det bara två veckor kvar till årets stora happening!

Har du lust att vara med som funktionär och samtigit stötta HSK? Vi behöver extra mannskap till fredag 1 Aug. och lördag 2 Aug. Jag har flera olika uppgifter som ska fördelas. Anmäl ditt intresse via länken nedan och jag återkopplar med mer info till dig.

http://entry.haldensk.no/event/1058

Med vänlig hälsning
Michael Johansson
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

...

Grenserittet i havn

Grenserittet i havn
Kategori: Grenserittet

ThomasÅrets Grenserittet er vel i havn og med mange slitne syklister som gjennomføret årets ritt. Mattias Wengelin fikk revansje for gårsdagens 2 plass og vant spurten mot Johan Landstrøm. Begge fra Sverige. For Haldens del var det hyggelig med 9 plass til unggutten Thomas Engelsgjerd - foto til venstre i innspurten.

Les mer …

Grenserittet er i gang

Grenserittet er i gang
Kategori: Grenserittet

grenseritt1Med fredagens UNG og Midt, speedseeding og Show cource er årets Grenseritt definitivt i full gang. I et flott sommervær på Fredriksten åpnet ballet i dag og det var forventningsfulle og blide ansikter overalt. Og i morgen er det rosinen i pølsa med selve Grenserittet og opp mot 8.000 deltagere. Foto: vinner Justesen fra Danmark foran svenskene Wengelin og Eriksson på henholdsvis 2. og 3.plass.

Les mer …

Tusen takk for en fantastisk dag under Grenserittet!

Kategori: Grenserittet
Mange takk til våre dyktige nøkkelpersoner og mannskap for et godt stykke arbeid, våre sponsorer og samarbeidspartnere for samarbeidet, alle deltakere og publikum for en fantastisk innsats i løypa og på arena (også til værgudene som ble i bedre humør lørdag enn fredag...)! Takk for i år og vi håper vi sees igjen 3. og 4. august i 2012!