Treningsløp 2022

Treningsløp under våren og høsten publiseres her og kan lastes ned av hver enkelt. Treningsløypene er åpne for alle o-løpere eller friluftsinteresserte uavhengig nivå eller klubb. Det er ingen tidtaking eller registrering. 
Oversikten nedenfor viser hvilke opplegg som henger ute til enhver tid. Postene er markerte med en liten postskjerm. Start og mål er markert med røde-/hvite merkebånd. 

Vi ber alle om å respektere anviste parkeringsplasser.

Vi oppfordrer også alle ikke-HSK-ere som er over 25 år om å vippse kr 30 til #99224 HSK salg treningskart, pr kart som lastes ned.

Løypene vil bli brukt til UFO-trening, og når det ikke arrangeres ukesløp i kretsen.

Vi ønsker alle en god trening!

Treningssløp 2022

Dato* Sted Parkering
...

HALDEN MESTERSKAP tirsdag 14. juni

Årets HALDEN MESTERSKAP arrangeres i Ertemarka tirsdag 14. juni. Det blir vanlig opplegg med 500 meter, 1000 meter og 1500 meter. Det blir spennende terreng med fartsfylte løyper og kanskje noen bratte motbakker.

Løyper: 500 meter, 1000 meter, 1500 meter og N/C-løype.

Sammenlagt tid for løypene gjelder for sluttresultatet.

Påmelding: I EVENTOR innen mandag 13. juni kl 23:59, eller på samlingsplass tirsdag 14. juni mellom 17:30 og 18:00. Ingen startkontingent. NB Emitbrikke er obligatorisk.skarefjell utsnitt

...
Les mer …

Følg helgas Norwegian Spring

Denne helga arrangerer Halden Skiklubb i samarbeid med Sarpsborg OL Norwegian Spring med sprint i Tistedal på fredag og mellomdistanse, ungdomsstafett og langdistanse fra Erte skianlegg lørdag og søndag.

Eliteløperne kan følges via GPS-tracking og alle klasser via LIVE mellomtider og resultater. 

Mer info på Norwegian Spring sin hjemmeside

 

KM Lang: kartfiler, gps-tracking, fotografier og resultater

Omtrent 250 løpere deltok i KM lang fra Aspedammen i dag. I tillegg til Østfoldingene som kjempet om KM-medaljene, deltok både en tysk og britisk delegasjon som opplevde et terreng ganske langt fra det de er vandt med. Tror derimot både de og de lokale løperne satte pris på det fine og stedvis deltaljrike terrenget i Iddefjordfjella. Og heldigvis slapp arrangementet unna de værste byggene som har herjet den siste tiden.

Vi har nå publisert kart og løyper for alle klasser, samt linket opp til trackingen for de klassene som benyttet det.

...
Les mer …