Veddugnad - Gubbegjengen tar ikke sommerferie!

Veddugnad - Gubbegjengen tar ikke sommerferie!
Kategori: Høiåshytta

Her stiller Jon Ola Brevik med vedmaskin, og flere velvillige hender hjelper til med veddugnad.

Gjennom sommeren sørger også gubbegjengen for jevnlig klipping av gress og annet forfallent arbeid. Det er stadig noe som trenger et strøk maling. Gulvene i hytta skal lakkers i løpet av sommeren, og

vi har planer om å få byttet en vindskie og tre vinduer på hytta.

Når gubbene møtes blir det alltid badstue som avsluttes med kaffe, rundstykker og julekake.

Del

Høiås åpner og lys i lysløypa

Høiås åpner og lys i lysløypa
Kategori: Høiåshytta

hoias

Etter endring av smitteverntiltakene fra i dag så har Hovedstyret i Halden SK besluttet å gjenåpne Høiås igjen. Det vil si at det blir salg og servering på torsdag og søndag. Gjenåpning betyr selvfølgelig at vi kommer til å følge anbefalingene. Vi ber derfor om at gjester på torsdag følger kohortanvisninger, at voksne holder avstand og alle tar ansvar for at vi ikke blir for mange / for tett. Det er ingen skam å snu i døra dersom det føles ubehagelig.

Dette gjelder også for garderobe, dusj og badstu. Hold avstand og hold deg til din kohort. Er køen lang ta en ekstra runde i lysløypa.

Når det gjelder lysløypa så har Leif et co nå funnet feilen og rettet slik at det er lys fra Stenerød. På grunn av høye strømpriser har vi slukket i 2km på Høiås (men skrur på hvis skiføret kommer tilbake).

Dersom du under pandemien har satt pris på lysløypa og Høiåsmarka og kan ha lyst til å

...
Del

Skispor og vafler på Høiås

Skispor og vafler på Høiås
Kategori: Høiåshytta

Julekalender2012 4

Nei, det blir ikke skirenn som i gamle dager - men vi kan friste med oppkjørte skispor i 2-kilometeren på Høiås og i morgen, i tidsrommet ca 10:30-14:30 vil det bli mulig å kjøpe vaffel og kaffe på Høiås. På grunn av smittevern så holder vi hytta stengt, men lager til et salg på utsiden. Betaling på VIPPS. 

Dersom noen vil bidra med støtte til drift av lysløypa, strømutgifter og kjøring av spor så er Lysløypas venner sitt Vipps #: 502816

Del

Høiås holdes stengt ut 2021

Høiås holdes stengt ut 2021
Kategori: Høiåshytta

Hoias 2016 RunaLienBackstrom

Da har regjeringa presentert nye smitteverntiltak som gjelder fra i morgen kl 24: 
 
Dette betyr for Halden Sk at Høiås holdes stengt ut 2021.
 
Samtidig vil alle arrangement i Halden SK kun gjennomføres idersom smitteverntiltak følges. 
For trening ute kan aktivitet foregå som før :-) - noen håper på snø (som på bildet), mens andre ser frem til en tur i marka. Lysløypa er på hver kveld frem til 22:00 (Vil du sponse Halden SK kan du vippse til
...
Del

Høiås åpner igjen torsdag 14. oktober

Høiås åpner igjen torsdag 14. oktober
Kategori: Høiåshytta

HisEndelig er situasjonen blitt slik at vi åpner Høiås både på torsdager og søndager.

Da flere og flere er blitt vaksinert, og smittetallene synker har Hovedstyret besluttet å gjenåpne Høiås. 

Selvfølgelig skal vi fortsatt følge gode råd med hensyn til smittevern som avstand, antibac og holde oss hjemem dersom vi er syke - men det blir altså igjen mulighet for å bruke agrderober, badstu, spise kveldsmat og kjøpe en vaffel. Dersom det blir fullt i garderobe eller kun ståplasser igjen inne - så ber vi pent om at man venetr på tur.

Da vi også ønsker mange vi ikke har sett på lenge tilbake til Høiås og nye treningsglade velkomne så har vi i Hovedstyret blitt enige om at:

  • 1: Gubber og Kjerringer starter sin trening kl 18:10 (etter at foreldre har leevrt sine barn på UFO trening)
  • 2: Vi løper i
...
Del

Løypedugnaden 2020

Løypedugnaden 2020
Kategori: Høiåshytta

IMG 77351Et av høstens sikreste tegn er at det kalles inn til Løypedugnad og høstdugnad på Høiås.I henhold til en av de som passerte i lysløypa så "var det bra før dere startet, og ennå bedre etterpå. Vi sender denne hilsenen videre til til Hyttesjef Bård Moum som oragniserte det hele med stø hånd, medlemmer og samarbeidspartnere som stilte maskinpark til rådighet, samt alle gubbene som avsatte en lørdag til dugnadsarbeid. Se bilder nedenfor.

Lørdag 18. oktober klokka 9:00 samlet hyttesjef Bård Moum troppene - det vil si de mest ivrige hadde da allerede jobbet fra sola sto opp. Planen var enkel og oppgaver fordelt i god tid: 

- Kan dere møte på Fjell. Vi har med traktor og kurv, jobb med elektrisk grensag fra kurv, og rydd kvist

- Utkjøring av masser. Vi møtes i krysset Asakveien/Høiåsveien.

- Lysløypa langs Høiåsveien er

...
Del

Dugnad i lysløypa på lørdag

Dugnad i lysløypa på lørdag
Kategori: Høiåshytta

Er du en av de sobildem bruker lysløypa til Høiås?

På lørdag kan alle ivrige og glade brukere av løypenettet og lysløypa dra på seg arbeidshanskene og bli med på høstens dugnad. Dette gjelder om du er en ivrig o-løper, foreldre til noen i barneidretten eller UFO - eller ganske enkelt en av de som setetr pris på en tur i lysløypa på en mørk høstkveld.

Vi har planer om å kjøre ut en del masser i lysløypa dersom været tillater det, og vi ønsker også i år å få ryddet langs lysløypetraseen. Blir vi mange er det også noen oppgaver rundt hytta vi ønsker å få utført. 

Vi starter opp kl. 09:00, jobber til magen sier lunsj ca. kl. 13:30. Pga smittevern-hensyn prøver vi å rigge til noe felles mat ute på grillplassen dersom været tillater det. Vi oppfordrer til å ta med arbeidshansker, motorsag, ryddesag, øks eller kvistsag. Husk godt fottøy og varme

...
Del