Summer O Package 2022 | Enjoy our forests!

Summer O Package 2022 | Enjoy our forests!
Kategori: Klubb

The Summer O Package 2022 is getting ready and some of the trainings are already available. The training package consists of 10 orienteering trainings which include: 2x long distance, 2x middle distance, 2x interval, 2x relay and 2x sprint in some of our best terrains. The procedure is pretty easy: choose the training, download the PDF, print and run!

You can also upload your route to Livelox afterwards and compare your routes and times with other runners. Payment via VIPPS (60kr) #99224.

Enjoy the trainings and happy summer!

 

SummerPackage

 

LINK TO THE TRAINING INFORMATION & FILES

More information about possible accomodation: ...

Del

Gode prestasjoner i helgas pinseløp

Gode prestasjoner i helgas pinseløp
Kategori: Klubb

Klubben hadde over 40 deltagere på plass i helgas Pinseløpene på Hedmarken som bød på flott arrangement, utfordrende løyper, knallfint vær og hyggelig samvær mellom både barn og voksne. Og det ble topplasseringer hver dag.

Les mer …
Del

KM og Østfoldsprinten

KM og Østfoldsprinten
Kategori: Klubb

I strålende sol var vi klare for en søndag fylt med sprintløp med arena sør for Halden stasjon. Mange fra Halden var på plass, og sørget for at alt gikk som det skulle og enda flere var klare for å løpe.

KM1980

Les mer …
Del

Tiomila

Tiomila
Kategori: Klubb

Halden SK stilte med til sammen 10 lag i årets Tiomila, som gikk av stabelen i Ørebro sist helg. Førstelaget til herrene oppnådde best resultat med en flott 8. plass.

lopergruppe1000px

Les mer …
Del

17.mai på Hafsrød og frokost på Frediksten Kro

 17.mai på Hafsrød og frokost på Frediksten Kro
Kategori: Klubb

Hafsrød

Vi inviterer til tradisjonell markering med minneord og bekransning ved støtta på Hafsrød 17. mai kl. 0800. Årets minneord vil bli ved Monica Nordbrøden. 

Halden SK har også avtalt med Fredriksten Kro at de åpner sine dører for oss fra ca. kl. 0900. De selger frokost smørbrød og kaker.  

Vi sees 17 mai, Vi håper at mange benytter denne mulighet til en fin start på nasjonaldagen. Det er 76år siden Arne Erlandsen og Erik Olsen ble drept i krig. Samtidig er vi i en tid hvor det er krig i Ukraina - folk er på flukt, noen er adskilt fra familie og venenr fpå grunn av sine meninger og som for 76år siden - o-venner eller noen vi kjenner har blitt drept på grunn av krigen. I Halden SK er det nå ikke så mange igjen som husker Arne og Erik - nå er tiden hvor vi må gjennfortelle hva som skjedde slik at minnet vil leve videre.

For de som ikke har et forhold

...
Del