Årsmøte Halden Skiklubb

Årsmøte Halden Skiklubb
Kategori: Klubb

hsk logo

Det innkalles herved til årsmøte i Halden Skiklubb onsdag 3.februar 2021 kl.1830.

Møtet avholdes digitalt (link vil Teams møte sendes ut på e-post til medlemmer. Dersom du ikke er på disse lister og ønsker å delta gi beskjed til klubbens leder pr epost)

Forslag som ønskes behandlet på årsmøte må sendes klubbens leder på e-post adresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

...
Del

Julehilsen 2020

Julehilsen 2020
Kategori: Klubb

hytta2

Til medlemmer og besøkende i Høiåsmarka. Det har vært et spesielt år med smitteverntiltak og stengt Hytte. Samtidig har vi sett at flere og flere bruker marka eller deltar på barne og ungdomstreningene på torsdager. Vi gleder oss til alt blir bra igjen. I mellomtida - ta vare på deg selv og dine kjære - God Jul og Godt Nyttår.

Hilsen styret i Halden Skiklubb

Del

Treninga starter opp igjen på tirsdag - men husk 2-meter avstand

Treninga starter opp igjen på tirsdag - men husk 2-meter avstand
Kategori: Klubb

2meter haldensk

 

 

 

 

 

I dag er det kommet nye retningslinjer fra kommunen. De nye retningslinjene er som følger: 
  • For alle aldre i breddeidretten frarådes gjennomføring av stevner, cuper, turneringer og kamper.
  • Barn under 16 år kan delta i organisert idrett og andre fritidsaktiviteter. Altså, de som er født 2005 og yngre kan trene.
  • Alle som er 16 år eller eldre frarådes å delta i breddeidrett eller organiserte fritidsaktiviteter med mindre det er mulig å holde minst 2 meters avstand.
  • Toppidretten følger nasjonale retningslinjer.
Vi i Halden SK starter opp med
...
Del

Faktura for medlemskontingent

Faktura for medlemskontingent
Kategori: Klubb

kakefest7Endelig - nå er faktura for medlemskontingent og aktivitetsavgift sendt ut.Mange av våre medlemmer har etterlyst denne fakturaen i deres innboks og unnskyldningene fra ledelsen har vært mange som usikkerhet rundt Medlemsnett, bytte av tillitsvalgte, oppdatering av medlemslister og coronasituasjonen, etc. En viktig jobb har vært at ale de tiilitsvalgte har gått gjennom sine lister og sortert på aktive og ikke-aktive. Som kjent har et vært mindre aktivitet på grunn av coronasituasjonen og vi ønsker ikke å kreve aktivitetsavgift for aktivitet som ikke har vært tilbudt.Dersom vi likevel har sortert noen feil - vennligst gi beskjed til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den....

Del

Østfoldsprinten med labyrinth-overraskning

Østfoldsprinten med labyrinth-overraskning
Kategori: Klubb

I strålende høstvær inviterte super-arrangementsvertspaaret Ane Sofie Næss Bjørgul og Thomas Natvik Åstad til Østfoldsprinten med en spennende ny vri. I slutten av alle løypene ventet løperne et labyrinth. Og etter flere minutter med intenst orientering (løypene til løypelegger Thomas innehold både mange klurige veivalg og korte men intensive strekk) og mange høydemeter (så klart skulle alle få muligheten å se på utsikten både fra klokketårnet og nordre delen av den innre festningen) ble mange satt ut av labyrinthen. Her måtte hodet holdes kaldt for å ikke glemme poster i labyrinthen eller miste mange sekunder pga dårlige veivalg. 

Skjermbilde 2020 10 18 210900

Les mer …
Del

3 KM-natt seier til Halden Skiklubb

3 KM-natt seier til Halden Skiklubb
Kategori: Klubb

Fredag kveld, den 16.oktober, i de mørke skogene i Indre Østfold ble årets kretsmester i nattorientering kåret. 16 tøffe Haldenser stilte til start og av disse fant Sverre Sandvik i H13-14, Jo Sheperd i D21 og Øyvind Helgerud i H21 alle postene raskest i hver sin klasse. Vi gratulerer!

121775612 696847324272164 7465358682972103745 n

Les mer …
Del

15.oktober - Salg av o-sko og hodelykt på Høiås

15.oktober - Salg av o-sko og hodelykt på Høiås
Kategori: Klubb

Torsdag 15.Oktober kl.17.30-19.30 kommer Jon Pedersen fra Nordli Sport med sko (orienteringssko, joggesko med og uten pigger), hodelykter, kompass og småvarer til Høiås.

Alle som ikke er meldt på til en trening på Høiås må melde seg på i forkant her: https://entry.haldensk.no/event/2404

Nordli Sport er klubbens utstyrsleverandør og vil tilby ekstra gode priser til klubbens medlemmer.

lykt 

Les mer …
Del

4 KM-titler i sprint til Halden SK

4 KM-titler i sprint til Halden SK
Kategori: Klubb

I dag ble kretsmesterskapet sprintorientering arrangert ved Mosseporten i Moss. Halden SK stilte med 35 deltagere. I fysisk krevende terreng preget av industrifelt og nærskog og ekstra lange løyper for sprint sikret seg Emma Helene Olsen i D15-16, Marieluise Schmitt Gran i D17-20, Jo Sheperd i D21 og Jakob Torgersen i H17-20 kretsmestertitelen for Halden SK.

Ikke nok med 4 kretsmester så vant Ville Wingstedt i H11-12 og Miguel Valero i B-åpen 17-. Utover det fikk Halden SK med seg mange pallplasser.

Halden SK hadde også mange pallplasseringer:

D13-14: Sigrid Schmitt Gran nr.2, Minna Sofie Wingstedt nr.3

H13-14: Martin Bryggen nr.3

H17-20: Alf Kristian Helle nr.2

D21: Iliana Ilieva nr.2

H21: Emil Wingstedt nr.2

D40: Anja Wingstedt nr.2, Heidi Stokseth nr.3

D50: Runa Lien Backstrøm nr.2

H50: Bjaxel Gran nr.2

H60: Tor Ragnar Andersen nr.3

Vi gratulerer!

...

Les mer …
Del

Ny-generasjon Wingstedt og Sandvik kretsmester mellomdistanse i orientering

Ny-generasjon Wingstedt og Sandvik kretsmester mellomdistanse i orientering
Kategori: Klubb

I dag ble kretsmesterskapet mellomdistanse i orientering arrangert ved Tomb jordbruksskole i Råde. Halden SK stilte med 25 løpere. I detaljrikt kystterreng sikret seg både Minna Wingstedt og Sverre Sandvik sin første kretsmestertittel i klassen D/H13-14. I tillegg vant HSK 3 veteranklasser, med delt seier mellom Ingrid Kronborg Bronebakk og Ellen Kathrine Svendsby i D40, Øyvind Stokseth i H40 og Runa Lien Backstrøm i D50. Vi gratulerer!

IMG 0654  IMG 0652 
Les mer …
Del