Østfoldsprinten med labyrinth-overraskning

Østfoldsprinten med labyrinth-overraskning
Kategori: Klubb

I strålende høstvær inviterte super-arrangementsvertspaaret Ane Sofie Næss Bjørgul og Thomas Natvik Åstad til Østfoldsprinten med en spennende ny vri. I slutten av alle løypene ventet løperne et labyrinth. Og etter flere minutter med intenst orientering (løypene til løypelegger Thomas innehold både mange klurige veivalg og korte men intensive strekk) og mange høydemeter (så klart skulle alle få muligheten å se på utsikten både fra klokketårnet og nordre delen av den innre festningen) ble mange satt ut av labyrinthen. Her måtte hodet holdes kaldt for å ikke glemme poster i labyrinthen eller miste mange sekunder pga dårlige veivalg. 

Skjermbilde 2020 10 18 210900

Les mer …
Del

3 KM-natt seier til Halden Skiklubb

3 KM-natt seier til Halden Skiklubb
Kategori: Klubb

Fredag kveld, den 16.oktober, i de mørke skogene i Indre Østfold ble årets kretsmester i nattorientering kåret. 16 tøffe Haldenser stilte til start og av disse fant Sverre Sandvik i H13-14, Jo Sheperd i D21 og Øyvind Helgerud i H21 alle postene raskest i hver sin klasse. Vi gratulerer!

121775612 696847324272164 7465358682972103745 n

Les mer …
Del

15.oktober - Salg av o-sko og hodelykt på Høiås

15.oktober - Salg av o-sko og hodelykt på Høiås
Kategori: Klubb

Torsdag 15.Oktober kl.17.30-19.30 kommer Jon Pedersen fra Nordli Sport med sko (orienteringssko, joggesko med og uten pigger), hodelykter, kompass og småvarer til Høiås.

Alle som ikke er meldt på til en trening på Høiås må melde seg på i forkant her: https://entry.haldensk.no/event/2404

Nordli Sport er klubbens utstyrsleverandør og vil tilby ekstra gode priser til klubbens medlemmer.

lykt 

Les mer …
Del

4 KM-titler i sprint til Halden SK

4 KM-titler i sprint til Halden SK
Kategori: Klubb

I dag ble kretsmesterskapet sprintorientering arrangert ved Mosseporten i Moss. Halden SK stilte med 35 deltagere. I fysisk krevende terreng preget av industrifelt og nærskog og ekstra lange løyper for sprint sikret seg Emma Helene Olsen i D15-16, Marieluise Schmitt Gran i D17-20, Jo Sheperd i D21 og Jakob Torgersen i H17-20 kretsmestertitelen for Halden SK.

Ikke nok med 4 kretsmester så vant Ville Wingstedt i H11-12 og Miguel Valero i B-åpen 17-. Utover det fikk Halden SK med seg mange pallplasser.

Halden SK hadde også mange pallplasseringer:

D13-14: Sigrid Schmitt Gran nr.2, Minna Sofie Wingstedt nr.3

H13-14: Martin Bryggen nr.3

H17-20: Alf Kristian Helle nr.2

D21: Iliana Ilieva nr.2

H21: Emil Wingstedt nr.2

D40: Anja Wingstedt nr.2, Heidi Stokseth nr.3

D50: Runa Lien Backstrøm nr.2

H50: Bjaxel Gran nr.2

H60: Tor Ragnar Andersen nr.3

Vi gratulerer!

...

Les mer …
Del

Ny-generasjon Wingstedt og Sandvik kretsmester mellomdistanse i orientering

Ny-generasjon Wingstedt og Sandvik kretsmester mellomdistanse i orientering
Kategori: Klubb

I dag ble kretsmesterskapet mellomdistanse i orientering arrangert ved Tomb jordbruksskole i Råde. Halden SK stilte med 25 løpere. I detaljrikt kystterreng sikret seg både Minna Wingstedt og Sverre Sandvik sin første kretsmestertittel i klassen D/H13-14. I tillegg vant HSK 3 veteranklasser, med delt seier mellom Ingrid Kronborg Bronebakk og Ellen Kathrine Svendsby i D40, Øyvind Stokseth i H40 og Runa Lien Backstrøm i D50. Vi gratulerer!

IMG 0654  IMG 0652 
Les mer …
Del

2 KM-titler i stafett til Halden SK

2 KM-titler i stafett til Halden SK
Kategori: Klubb

I dag ble kretsmesterskapet stafett i orientering arrangert ved Guttersrød/Rokke i Halden. Arrangementet var samtidig kretsmesterskapet for Oslo/Akershus, som førte til at flere enn bare Østfold-lagene stilte ved startstrekken. Halden SK stilte med 10 lag av totalt 70 lag fra Østfold og Oslo/Akershus. I fysisk og teknisk krevende villmarksterreng sikret seg både herre- og damelaget tittelen kretsmester, i tillegg ble HSK damelag 2 med Ida Marie Næss Bjørgul, Vendula Haldin og Ingrid Bronebakk nr 2 og HSK herrelag 2 med Emil Wingstedt, Tore Sandvik, Mats Haldin nr. 3.

118916489 3163020070477625 4885432738360391226 n

Les mer …
Del

8 kretsmestertitler til Halden SK

8 kretsmestertitler til Halden SK
Kategori: Klubb

På lørdag, den 29.august, arrangertes kretsmesterskapet langdistanse i orientering ved Tveterbanen i Sarpsborg. Halden SK stilte med 54 deltagere av nesten 200 løpere. I raskt og lettløpt terreng sikret seg 8 Haldenser tittelen kretsmester i sin klasse, hvorav Magne Dæhli vant eliteklassen for herrer. Iliana Iliev ble nr. 2 i eliteklassen for damer. I ungdomsklassen sikret seg Halden SK 5 (!) titler av 6 mulige, der bla. Herman Lien Backstrøm plasserte seg før årets Hovedsløpsvinner (Norgesmester for ungdom) Alfred Bjørnerød fra Moss. Det viser at ungdommer i Halden SK har trent godt under årets Korona-sesong og mange har utviklet seg stort.

IMG 0607 1

Les mer …
Del

Tirsdagsløp starter igjen

Tirsdagsløp starter igjen
Kategori: Klubb

Neste uke starter igjen tirsdagsløpene med sitt første løp ved Berg skole.
Treningen er opent for alle - eliten, ungdommer, mosjonister...

Det finnes 3 løyper hver gang: A lang-løype, A-kort og N/C-løype, så at alle kan finne en løype som passer deres nivå.

Haldenmesterskap1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tirsdagsløp vil i Korona-tiden arrangeres som et treningstilbud med nye løyper nesten hver uke i og rundt Halden for ALLE o-løpere eller friluftsinteresserte uavhengig nivå eller klubb. Det er poster i skogen og merkebånd ved sprint men ikke tidtaking. Det er ikke lov å ta på postene. 

UFO har organisert fellestrening fra kl.18 hver tirsdag. For å overholde gruppestørrelser på 20

...
Del

Høiås holdes fortsatt stengt

Høiås holdes fortsatt stengt
Kategori: Klubb

Høiås

På kveldens hovedstyremøte besluttet Halden SK at Høiås og garerobene fortsatt holdes stengt. En ny vurdering vil gjøres før høstferien. Det gjøres unntak for Gubbegjengen på tirsdag og noe utleie / bruk etter avtale. Vi vil likevel oppfordre alle til å møte opp på Høiås for trening på torsdager - trening foregår i de faste gruppene, eller å legge turen innom på en annen dag. Langs alle hovestier inn i marka er det nå også informasjonsskilt med turforslag. Hovedstyremøtet vedtok også å utvide stillingen til trener slik at vi kan opprettholde et godt treningstilbud til våre medlememr.

Del

Ellen Køhn er død

Ellen Køhn er død
Kategori: Klubb

Ellen

Vårt kjære medlem Ellen Køhn døde fredag 31. juli. Ellen har hatt et langt og innholdsrikt liv i Halden Skiklubbs miljø og satt blant annet som styremedlem i Halden Skiklubbs styre i svært mange år.

Les mer …
Del