Klubbtøy kan bestilles

Klubbtøy kan bestilles
Kategori: Klubb

Bilde

Vi informerer om at WEB-shop hos Trimtex nå er åpen og du kan bestille tøy. Bestilling kan foretas frem til 26. februar. Pass på å sikre deg nytt tøy nå.

Les mer …

Årsmøte 2023 - Vendula æret med Grottaprisen

Årsmøte 2023 - Vendula æret med Grottaprisen
Kategori: Klubb

Årsmøtet i Halden SK ble avholdt i går kveld på Høiås. Etter møtet ble det delt ut Grottapris til Vendula Haldin og Kynningsrudstipender til Alina Niggeli og Hermann Lien Backstrøm. Aktivumstipendet ble delt mellom Elena Roos, Svetlana Mironova, Riccardo Scalet og Håvard Wedege.

Årsmøte2023 Vendula1 

Les mer …

Årsmøte Halden Skiklubb 2023

Årsmøte Halden Skiklubb 2023
Kategori: Klubb

hsk logo

Det innkalles herved (23.01.2022) til årsmøte i Halden Skiklubb onsdag 15. februar 2022 kl.1830.

Møtet avholdes på Høiås. 

Forslag som ønskes behandlet på årsmøte må sendes klubbens leder på e-post adresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

...

Julehilsen 2022

Julehilsen 2022
Kategori: Klubb

Jul Høiås

Halden SK ønsker alle ei God Jul og et Godt Nyttår.

Året 2022 startet med pandemi - men etetrhvert har vi kommet tilbake til normalen og kan glede oss over gode resultater, økt aktivitet, lekende barn og ivrig diskusjon på benken i badstua eller rundt bordene på Høiås.I 2022 måtte vi ta farvel med noen som sto oss nær og som har bidratt med mye med i klubben. Samtidig har vi kunnet si velkommen til nye familier og satsende løpere fra nær og fjern. Det er slik livet er. Bruk jula og 2023 til å glede og ta glede av de du har rundt deg.

Stor aktivitet i o-løypa, på ture og samlinger og på Høiås hadde ikke vært mulig uten gode saamrbeispartnere. Eiendomsmegler1/Sparebank1 Østfold og Akershus (Hovedsponsor), ...

Halden SK tildelt årets rekrutteringspris av NOF

Kategori: Klubb

I ettermiddag fikk klubben den gledelige beskjeden at vi er tildelt årets rekrutteringspris av NOF: http://www.orientering.no/nyheter/halden-sk-er-tildelt-rekrutteringsprisen-2022/

Begrunnelsen for dette er at klubben etter nedgang i antall ungdommer over flere år fram til 2020 bestemte seg for at ungdomsavdelingen skulle gjøre en helhjertet satsing på barne- og ungdomsidretten.

Les mer …