Minnemarkering på Hafsrød 17.mai

Minnemarkering på Hafsrød 17.mai
Kategori: Klubb

DSC 0010 2

Årets samling på Hasrød, 17. mai samlet i underkant 30 personer, alt ihht dagens regelverk. Det er en fin start på vår nasjonaldag ved å minnes tilbake til dem som ofret livet for den frihet vi har i dag.

Les mer …
Del

Markering på Hafsrød 17. mai

Markering på Hafsrød 17. mai
Kategori: Klubb

HafsrødDet blir i henhold til tradisjonen arrangert en markering og kransnedleggelse ved Hafsrødstøtta 17. mai kl. 0800. Tale for dagen blir fra en person i juniorgruppa.

I henhold til oppdaterte koronotiltak gjeldende for Halden kommune så kan vi på dette arrangementet være inntil 30 personer - og alle må overholde krav til avstand og øvrig smittevern. Dette innebærer også at de som ønsker å delta må registrere seg på HSK Entry.

På grunn av smittevern blir det i år ikke arrangert noen felles frokost. 

Festningskroa har åpent og vi er velkomne til frokost kl 9-9:15, men de ternger forhåndsbetilling. Skriv i merknad om du ønsker et

...
Del

Stolpejakten er i gang fra lørdag morgen

Stolpejakten er i gang fra lørdag morgen
Kategori: Klubb
HjortsbergStolpejakten 2021 i Halden, starter nå på lørdag. 72 stolper er klare på lørdag morgen den 27-3, og brosjyre er kommet fra trykkeriet. Alt kan lastes ned digitalt fra APP til Stolpejakten, men du kan få en gratis kart-versjon dersom du ønsker dette. Vi har plassert ut eksemplarer på KIWI Brødløs, og du kan hente ditt kart der.
Les mer …
Del

Vi gratulerer Einar med 90-års dagen

Vi gratulerer Einar med 90-års dagen
Kategori: Klubb

utsikt leder og ildsjel

Han er kjent som tidligere leder, ildsjel, historiker, supporter, dugnadsarbeier, vinner av Grottaprisen, humørspreder, osv.

Her et bilde fra åpningen av tårnet på Høiås som Einar var ildsjel for å få opp. I dag GRATULERER vi Einar haugen med 90års dagen. 

Vi håper det blir en god feiring selv om covid-19 legger begrensninger på hvor mange gjester som kan møte opp.

Del

Ultimate SkateO Challenge 2021

Ultimate SkateO Challenge 2021
Kategori: Klubb

147393406 878667096290081 1941513408257291439 n

Det trengs noen dager med intens kart- og løypearbeid av Tore Sandvik og under søndagen ble postene hengt ut og løypene prøvekjørt.

På tirsdag tok Tore Sandvik og Emil Wingstedt med seg HA-journalist Kristian Bjørneby ut på Store Erte for å teste løypene:

"Det gjelder å finne nye aktiviteter i disse dager. Og med uvanlig god skøyteis i Halden, tenkte vi at det hadde passet bra med en aktivitet som alle i Halden kan gjøre, sier Tore Sandvik og Emil Wingstedt. Det er ikke så ofte vi har is her oppe, og for oss er det viktigste at folk får et tilbud. Hvis noen vil prøve, er det bare å laste ned kartene og prøve, smiler Tore Sandvik og Emil Wingstedt mens vi skøyter tilbake til parkeringsplassen." ...

Del

Årsmøtet 2021

Årsmøtet 2021
Kategori: Klubb

His

Halden Skiklubb sitt årsmøte ble avholdt i går - digitalt - med drøyt 40 deltagere tilstede.

Årsberetningen ble godkjent med noensmå justeringer og mange applauser - her er den rettede, signerte versjonen: Halden_SK_Årsberetning_for_2020_signert.pdf

Regnsakpet ble godkjent uten endringer. På behanling av inkomne forslag ble det vedtatt at "Halden SK igangsetter renovering av takpapp og shingel og Hytteanleggstyret får i mandat å innhente 3 tilbud før hovedstyret og Hytteanleggstyret velger en tilbyder" og for rennovering av HSK-Huset i Alfheimveien "Årsmøtet godkjenner en ramme på 900 000 for renovering. Det skal utarbeides en kravspesifikasjon før anbud velges". Deretter ble det besluttet å ha kontingent og aktivitetsavgift med samme beløp

...
Del

Årsmøte Halden Skiklubb

Årsmøte Halden Skiklubb
Kategori: Klubb

hsk logo

Det innkalles herved til årsmøte i Halden Skiklubb onsdag 3.februar 2021 kl.1830.

Møtet avholdes digitalt (link vil Teams møte sendes ut på e-post til medlemmer. Dersom du ikke er på disse lister og ønsker å delta gi beskjed til klubbens leder pr epost)

Forslag som ønskes behandlet på årsmøte må sendes klubbens leder på e-post adresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

...
Del

Julehilsen 2020

Julehilsen 2020
Kategori: Klubb

hytta2

Til medlemmer og besøkende i Høiåsmarka. Det har vært et spesielt år med smitteverntiltak og stengt Hytte. Samtidig har vi sett at flere og flere bruker marka eller deltar på barne og ungdomstreningene på torsdager. Vi gleder oss til alt blir bra igjen. I mellomtida - ta vare på deg selv og dine kjære - God Jul og Godt Nyttår.

Hilsen styret i Halden Skiklubb

Del

Treninga starter opp igjen på tirsdag - men husk 2-meter avstand

Treninga starter opp igjen på tirsdag - men husk 2-meter avstand
Kategori: Klubb

2meter haldensk

 

 

 

 

 

I dag er det kommet nye retningslinjer fra kommunen. De nye retningslinjene er som følger: 
  • For alle aldre i breddeidretten frarådes gjennomføring av stevner, cuper, turneringer og kamper.
  • Barn under 16 år kan delta i organisert idrett og andre fritidsaktiviteter. Altså, de som er født 2005 og yngre kan trene.
  • Alle som er 16 år eller eldre frarådes å delta i breddeidrett eller organiserte fritidsaktiviteter med mindre det er mulig å holde minst 2 meters avstand.
  • Toppidretten følger nasjonale retningslinjer.
Vi i Halden SK starter opp med
...
Del