HNDC 2010-2011

Påmelding til Høiås Trimtex Night Cup og Høiås Day Cup legges ut fortløpende her!

Night 6 Finale 06.04.2010 ??? Halden
Day 6 Finale ??.03.2010 Iddefjordfjella utsatt...

(Små endringer av datoer og antall løp vil sannsynligvis skje)

Regler for cupene 2010/2011 (kommer snart...)

Høiås Trimtex Night Cup 4

Kategori: HNDC 2010-2011

Høiås Trimtex Night Cup 4 ble arrangert fra Berg skole lørdag 5/2-2011. Ca 30 deltagere stilte til start med et stort innslag av løpere fra andre klubber (les Bækkelaget SK og IFK Göteborg). Rapporten sier at det var litesnø i skogen og ganske bra forhold. Løpet ble arrangert med fellesstart og best i herreløypa var Christian Christensen fra IFK Göteborg og i dameløypa var Ida Marie Næss Bjørgul fra Halden SK best.

Fullstendige resultater og strekktider finner dere ved å følge denne lenken.

Høiås Saucony Day cup #4

Lørdag 29. januar ble 4. løp i Høiås Saucony Day Cup arrangert i Remmenskogen. Det var fellsstart med gaflede løyper. Litt snø lå igjen i skauen mens andre steder var det helt bart, så løpsforholdene var relativt bra. Olav Lundanes var raskest i herreklassen tett fulgt av Jon Pedersen. I dameklassen vant Mari Fasting foran Ida Marie Næss Bjørgul. Totalt var det 24 deltagere. Fullstendige resultater ligger på resultatsidene.