HNDC 2007-2008

Resultater fra 6. avdeling i Høiås Night Cup 2008

Kategori: HNDC 2007-2008
Noen sier bedre sent enn aldri...........

Etter en forrykende avslutning lykkes det Emil Wingstedt å kjempe seg foran Anders Nordberg og sikre seg sin 3. avdelingssejr i årets cup. I dame klassen var Anne Margrethe Hausken best og kan faktisk etter en sen ankomst rekke å ta sammenlagt sejren i årets cup. i totalen på herre-siden tok Emil Wingstedt tilbake ledelsen etter Erik Axelsson har hatt den i et par runder.

Her er resultaterne fra seneste avdeling i HNC.
Les mer …

Høiås Day Cup 4

Kategori: HNDC 2007-2008

Med utgangspunkt ved Lindtjern ble det arrangert løp i Høiås Day Cup søndag 17. februar. Denne gang var det langdistanse-løyper på programmet. Herrene løp en 12,3 km lang løype mens dameløypa var 7,5 km. Tross at kalenderen viser midt i februar var det fine løpsforhold. Åpent og lettløpt terreng samt litt frost i myrene gjorde det mulig å holde høy fart hele veien. Med langdistanse fikk løperne bryne seg på en del lengre strekk, og selv om ikke terrenget innbyr til den helt store veivalgsproblematikken er det god trening i å holde konsentrasjonen og farten oppe over lenger tid.

...
Les mer …

Mange med mulighet for seir!

Kategori: HNDC 2007-2008
Etter 5 avdelinger i Høiås Night Cup 2008 er det spennende og jevnt i toppen av begge klasser. Derfor har mange mulighet å vinne den prestige fylte sammenlagt seir. 4 avdelinger pluss finalen teller totalt, så det er bare å kjempe på videre for å komme høyre på listen. Vi nærmer oss tio-mila og derfor kan vi forvente en stor trykk på konkurranserne fremover.
Les mer …

Høiås Night Cup 5 med mål på årsfesten

Kategori: HNDC 2007-2008
I forkant av årsfesten på Høiås lørdag 26/1 ble det 5. løp i Høiås Night Cup arrangert. Starten var lagt rett ved riksvei 22 rett nord for Bjørbekkmoen. Første del av løypene gikk vestover i Korsettfjellaterrenget. Her ble det løpt 2 sløyfer for den lange løypa og en for den korte. Herfra bar det opp til mål og for mange av deltakerne årsfest på Høiås. Det var altså en tøff avslutning på løypene denne gangen. Det var fellestart og løperne passerte bålet ved brua over Storsjøelva 3 ganger. Best i langløypa ble Anders Nordberg som i par med Erik Axelsson raskt dro fra resten av feltet. I kortløypa ble Anne Margrethe Hausken best. Her løp også unge Petter Bjørgul sterkte og fulgte Anne Margrethe helt til døra. Desverre ble Petter disket på grunn av et manglende...

Høiås Night Cup 4

Kategori: HNDC 2007-2008
Høiås Night Cup 4 ble arrangert over 2 dager i helgen. Fredag 4/1 var det prolog over 1,8km, mens lørdag 5/1 var det jaktstart basert på resultatene i prologen. I prologen var bare reservelys tillatt og løperne fikk dermed en følelse for  hvordan det er å løpe med reservelys.
Les mer …

Klart for 4. avdeling i Høiås Nigth Cup 2008

Kategori: HNDC 2007-2008
Til helgen er det klart for 4. avdeling i årets Høiås Night Cup!
Etter 3 av 8 løpte avdelinger har Erik Axelsson tatt ledelsen igjen etter å ha bortlånt den til Emil Wingstedt for en kort bemerkning.
Totalt teller 5 av 8 løp, så Erik skal ikke føle seg for trygg. Morsomt er det også at natt ravnene Tore Sandvik og Øyvind Helgerud begynner å røre på seg og det blir spennende å se hvem som går vinnene ut av helgen.
Hos damene er det juniorne som preger toppen av listen, men mon ikke de etablerte damer etterhvert begynner å ta kampen opp. Frerikke Nohr Moth fører klart sammenlagt både i dame og juniorkonk. så mon ikke det går en tid før hun må slippe taket på ledelsen? I herrejunior leder Mats Nordbrødden, men flere viser bedre og bedre takter så vi får se.

Som noe...
Les mer …