NM-Gull stafett, Kongepokal og NM-bronse

NM-Gull stafett, Kongepokal og NM-bronse
Kategori: Elite

NM Gull

Vi gratulerer Gulihem, Olav og Magne med NM-Gull i stafett - likeledes en gratulasjon til alle de som har bidratt med stort og smått for at vi igjen vinner en stafett.

På torsdag vant også Magne Kongepokalen - og i juniorklassen i går fikk Sigrid en bronse. 

 Kongepokal NM bronse NM Gull Magne

Les mer hos NOF:

Langdistanse: Olaussen og Dæhli vant kongepokalene på dagens NM-langdistanse! - Nyheter - Norsk Orientering

Mellomdistanse: ...

Elena best av HSK-erne

Elena best av HSK-erne
Kategori: Elite

Elena stod for den beste plasseringen av klubbens løpere i dagens langdistanse og siste uttaksløp i Sveits. Hun var igjen nest best av de sveitsiske løperne og totalt nr. 6 i "Women 1". I "Men 2" som Kasper Fosser vant med grei margin, ble Magne nr. 7 av de norske, noe han neppe er fornøyd med.

Av øvrige topp 20 plasseringer nevnes Jo sin 19. i "Women 1" (nest best av de britiske løperne) og Guilhem sin 15. plass i "Men 1" (nest best av de franske). 

Det blir spennende å se hvor mange løpere klubben får med i årets VM. Det norske laget tas ut 9. juni, mens undertegnende dessverre ikke kjenner til hva som gjelder for øvrige landslag. Vi ønsker alle lykke til med uttakene!

Resultater og tracking

...

Bedre innsats i søndagens VM-uttak

Bedre innsats i søndagens VM-uttak
Kategori: Elite

Terrenget i søndagens mellomdistanse og uttaksløp nr. 2 hadde en annen karakter en lørdagens løp, og prestasjonene var mye bedre sett med Halden-øyne. Blant annet så ble Elena andre beste av sveitserne i "Women 1" (totalt 5. plass), Magne og Håvard nr. 4 og 9 av de norsk i "Men 2" (totalt 12. og 21. plass), mens Guilhem ble nr. 2 av de franske løperene i "Men 1" (totalt 15. plass). Tirsdag er det klart for langdistanse, og flere av våre løpere er nok avhengig av en god plassering der for å sikre seg en plass på VM-laget. Resultater og tracking

...

Ingen topplasseringer i dagens VM-uttak

Ingen topplasseringer i dagens VM-uttak
Kategori: Elite

Pga. av mengden løpere og landslag i uttaksløpene var herre og dameklassen delt i to i dagens uttaksløp til VM. Klubben var representert i alle klasser via ulike landslag, men dessverre ble det ingen topplasseringer. Magne hadde beste plassering i "Men 2" med en 16. plass totalt og 9. plass av de norske.

Iom. at mange landslag bruker løpene som uttaksløpene til VM betyr plasseringen innad i landslaget mest, og her er flere av klubbens løpere høyt opp og fortsatt aktuelle for VM.

Som bildet viser byr Sveits på et krevende terreng som virkelig setter de tekniske ferdigheten på prøve. Jeg anbefaler alle å se på trackingen (LiveLox)  Resultater og tracking

...