Samleoversikt aktiviteter

Halden Skiklubb har flere aktivitetstilbud tilgjengelig for både aktive, mosjonister og familier på tur. Her er noen av de:

Husk gjeldende Korona-retningslinjene, og vis hensyn med å holde avstand til andre!

Kontaktpersoner: haldensk.no/klubb/kontaktadresser

Proft opplegg!

Proft opplegg!
Kategori: Elite

Denne uka startet fellestreningene for UFO og juniorer og seniorer opp igjen etter nyttår. Det har vært gode treninger og bra oppmøte så langt, og både utøvere og trenerne gleder seg til fortsettelsen!Okter

Les mer …
Del

NC helg

NC helg
Kategori: Elite

Fredag 17. august dro halden skiklubbs jr gruppe til trondheim for å løpe norgescup sprint, mellom og jr nm stafett.

Les mer …
Del

Sølv til gutta

Sølv til gutta
Kategori: Elite

Dagens stafett ble en særs spennende affære i herreklassen der NTNUI og Halden SK fulgte hverandre i det meste av stafetten. Niels Christian Hellerud og Olav Lundanes gav Magne Dæhli det utgangspunktet vi håpet på, men Audun Heimdal leverte å råsterk avslutning for NTNUI og stakk av med gullet. Magne gjorde absolutt en respektabel etappe, men i dag holdt det "kun" til sølv.

Damelaget vårt som bestod av superveteran Ingrid Kristine Kronborg Bronebakk, Idun Felde Olaussen og Eveliina Hirvonen leverte jevnt gode etapper og kom inn til 9. plass, 6 plasser bedre enn i fjor.

Gratulerer til medaljevinnerne og takk til Porsgrunn o-lag for vel gjennomført NM-uke. Det har vært morsomt å følge med fra sofaen!

Resultater NM stafett Halden SK

Del

Bronse til Bendik

Bronse til Bendik
Kategori: Elite

Bendik Eliassen fulgte opp torsdagens sølv med bronse på dagens mellomdistanse i NM i klassen H 19-20, 1:39 bak vinner Mikkel Holt fra Freidig.

Olav Lundanes hadde ikke dagen i seniorklassen og havnet på 16. plass, men var likevel beste HSK-er. I dameklassen var Evenliina Hirvonen best med en 19. plass, noe også Sigurd Saxe Sandvik var i H17-18.

I morgen er det stafetter der vi har stor tro på at vi kan slå i fra oss, spesielt i herreklassen. Langdistansevinner Magne Dæhli er tilbake på startstreken etter å ha stått over mellomdistansen, og klarer Niels Christian Hellerud og Olav Lundanes og gi han et brukbart utgangspunkt ut på siste bør det være gullmuligheter.

Stafettene vises på NRK 1 fra kl. 8:50 så i morgen er det bare å utsette søndagsturen til ettermiddagen.

Resultater NM mellom Halden SK

...

Del

6 HSK-ere videre til finalen lørdag

Kategori: Elite

6 av 10 HSK-ere kvalifiserte seg i dag til morgendagens finale i NM mellomdistanse. Beste plassering stod Olav Lundanes for med sin 2. plass, men mest imponerende var det kanskje at Tore Sandvik kom seg videre til finalen med sin 11. plass (de 12 beste i hvert heat kvalifiserer).

Det er kun seniorklassene som har kvalifisering så i juniorklassene stiller alle våre løpere på start i morgen.

Resultater mellom kvalifisering Halden SK

Følg NM mellom finaler her (Vises på NRK1 lørdag 13:10)

Del

Gull og sølv på NM langdistanse

Gull og sølv på NM langdistanse
Kategori: Elite

Lange vinnertider og store differanser tydet på tøffe forhold i dagens langdistanse i Kilebygda utenfor Porsgrunn i dag.

Magne Dæhli klinket til med gull, nesten 2 minutter foran årets verdenmester Kasper H. Fosser. Niels Christian Hellerud fulgte opp med en flott 8. plass i samme klasse. 

I H 19-20 ble det et sølv til Bendik Eliassen, drøye 2 minutter bak vinner Clemens Sundby Øxenevad. Det var hyggelig at Bendik tok steget opp på pallen etter å ha vært ganske nær forrige helt.

I morgen er det klart for kvalifisering til mellomdistansen (følg her) der vi stiller med en større tropp enn i dag, inkludert Olav Lundanes som er på riktig vei etter sommeren skadeproblemer.

Lørdag er det finaler mellomdistanse og søndag stafett. Begge distanser kan følges på NRK 1.

Resultater NM lang Halden

...
Del

NM sprint

NM sprint
Kategori: Elite

I helgen ble NM sprint avgjort med 3 distanser. Sprint på fredagen, knockoutsprint på lørdagen og stafett søndag.  Bendik fikk med seg en 6. og sterk 5.plass (med seier i semifinalen) fra de individuelle løpene i H 19-20 og Idun fikk en fin 7. plass (nr. 3 i prologen og 1 sekund fra finaleplass i semifinalen) i knockoutsprinten i D21. Niels Christian noterte seg med en 14 og 16.plass i den tette H21-klassen. I stafetten ble det en 13. plass.

 

IMG_4347.JPG

Les mer …
Del

Testløp til junior-VM

Testløp til junior-VM
Kategori: Elite

IMG_4284.JPG 6. og 7. august løp Bendik, Herman, Sigurd og Peder B. testløp til JWOC. Sprintløpet gikk i gatene på Røros, mens forlenget mellomdistanse ble gjennomført på Tynset i krevende Østerdalsterreng.

Les mer …
Del