Informasjon

Kategori: Klatring

Klatring er en flott aktivitet som styrker utøveren både fysisk og mentalt. Det er fint å kombinere klatring med annen trening. Halden Skiklubb har egen klatregruppe og to flotte klatrevegger på Høiås- tårnet.

Klatreveggene består av en 9 meter høy vegg mot vest som har 6 ulike ruter i ulike vanskelighetsgrader. Veggen mot sør er 13 meter høy og har 7 ruter. Følger du rutene etter fargekoden vil du finne en utfordring underveis.

Klatregruppa vil klatre på veggen innimellom samt avholde turer til klatreveggen på festningen, sauøya samt Klatring på Grensen i sommerhalvåret.

Klatregruppa vil også avholde sikringskrus og brattkortkurs.

Klatregruppa har utstyr for utleie til interesserte, også eksterne grupper. Leie koster kr. 75,- pr. deltaker. Dette betinger klatring på Høyås- tårnet og betinger

...

Nye klatreruter på tårnet!

Nye klatreruter på tårnet!
Kategori: Klatring

camilla hansenKlatreveggen på tårnet har i høst blitt renovert og utvidet. Barneveggen på 9 meter har fått mange fine ruter. Hovedveggen på 12 meter har også fått nye ruter med noen spennende utfordringer. Det er byttet tak og satt inn rustfrie skruer slik at veggen vil være lett å vedlikeholde i fremtiden. Rutene er skrudd av Camilla Hansen (bildet) som er en profesjonell klatrekonsulent. For spørsmål om klatreveggen ta gjerne kontakt med prosjektleder i HSK Henrik Aune på tlf. 95725072.

...