Oppfølging dh17 - UFO

Oppfølging dh17 - UFO
Kategori: UFO

Gårdagens ungdomstrening var en i rekken av en mangårig tradisjon, UFO har i samarbeid med de eldre (dh17).

8 ivrige ungdommer fra 13 til 16 år stilte i flott høstvær for å få veiledning av våre egne juniorer, eliteløpere og veteraner under en flott o-teknisk løype, planlagt av Håvard Wedege, med fokus på forenkling.

Man kunne lett se at ungene ble "starstruck". Tilbakemelding fra ungdommene la heller ikke å vente på seg. Alle var VELDIG fornøyde og selv de størske skeptikerne i gruppen måtte innrømme at de hadde lært noe. 

Tusen takk til alle som stilte i går og tusen takk til Håvard, som lagde en morsomt og lærerik økt.

IMG 4209 IMG 4210

IMG 4211 ...

Del

Høy sommeraktivitet hos UFO

Høy sommeraktivitet hos UFO
Kategori: UFO

Mens noen familier drar til Syden eller andre eksotiske steder så velger mange UFO-familier ferien sin etter der det arrangeres orienteringsløp eller der det finnes orienteringskart. Her kommer en liten oppsummering på sommerferien til noen HSK-UFO-familier. Og kanskej frister det til deltagelse på noen av disse arrangementer 

O-Festivalen Kongsvinger

Rett etter skoleslutt pleier vårsesongen nasjonelt avsluttes med O-Festivalen. Halden Skiklubb organiserer hvert år en fellestur for klubbens medlemmer til O-Festivalen og i år var nesten 30 løpere med. Under 3 dager, med sprint på fredag, mellomdistanse på lørdag og langdistanse på søndag. Her imponerte spesielt Sigrid Schmitt Gran i D16, som vant alle 3 dager.

Sigrid Kilde: Halden Skiklubb hjemmeside

Publikumsløp Danmark

Samtidig med O-Festivalen arrangertes VM i

...
Del

UFO på tur til Wales

UFO på tur til Wales
Kategori: UFO

Endelig var det duket for JK (Jan Kjellstöms international Festival) 2022, etter to år hvor Corona-en satte en stopper for arrangementet. Og det tok ikke lang tid før Haldens 15 og 16 åringer var klare for å dra, + to søsken og to trenere.

IMG 1477

Les mer …
Del

Oppfølging dh17 - UFO

Oppfølging dh17 - UFO
Kategori: UFO

Gårdagens ungdomstrening var en i rekken av en mangårig tradisjon, der UFO har et flott samarbeid med dh17.

12 ivrige ungdommer i alder fra 13 til 16 år stilte på trening for å få veiledning av våre egne juniorer og eliteløpere under en flott o-teknisk løype, planlagt av Kine, med fokus på postarbeid.

Kine startet treningen med å introdusere målet og beskrev gjennomføringen av treningen, før parene fant hverandre gjennom en høytidlig parseromoni. Parene startet so treningen på egen hånd. Tilbakemelding fra ungdommene lo heller ikke å vente på seg. Alle var VELDIG fornøyde og selv de største skeptikerne i gruppen måtte innrømme at de hadde lært noe. Og det varmer så klart vårt trenerhjerte.

Tusen takk til alle som stilte på treningen. Vi fortsetter tradisjonen til høsten igjen.

IMG 3576

Del

Mange små nisser under årets juleavslutning for UFO

Mange små nisser under årets juleavslutning for UFO
Kategori: UFO

Torsdag var det nissejoggen og juleavslutning for UFO, som pga Korona ble også i år et helt utendørs-arrangement.

For smånissene var det først mange aktiviteter på og rundt Høiåstunet under ledelse av nissemor Anja. Fra kastepinne-stafett, til o-pussel og avsluttende vedkubbe-tårn bygging med egenkomponert julesang/dans ventet mange utfordringene på smånissene.

Les mer …
Del