Snøkledd juleavslutning med nissejoggen

Snøkledd juleavslutning med nissejoggen
Kategori: UFO

Torsdag var det juleavslutning for UFO og fantastisk vintervær satt en flott ramme for arrangementet. For både store og små hadde trenergruppen planlagt en spennende skattejakt rundt Høiåstunet, der oppgaver både kunne løses på ski eller utstyrt med akebrett. Her bør en spesielt stor takk gå til Bodil, Karianne og Vendula som tryllet frem en fantatsisk kreativ opplegg til barna. Etter trening var det fullt hus med julehygge og premieutdeling inne på Høiåshytta.

319854684 507839267811551 3370605080963752285 n

Les mer …
Del

O-Event Borås – UFOs høstavslutning

Kategori: UFO

Fredag ettermiddag var 26 store og små samlet til felles avreise med buss fra Hjortsberg til Borås. Det var god stemning på bussen og Ipader/ mobiler fikk brukt opp mye batterikapasitet på veien ned. Vi fikk 2 store klasserom på Almåsgymnasiet. Vi fordelte oss etter alder slik at de minste barna kunne slukke lyset litt tidligere enn de eldste barna.

Les mer …
Del

Oppfølging dh17 - UFO

Oppfølging dh17 - UFO
Kategori: UFO

Gårdagens ungdomstrening var en i rekken av en mangårig tradisjon, UFO har i samarbeid med de eldre (dh17).

8 ivrige ungdommer fra 13 til 16 år stilte i flott høstvær for å få veiledning av våre egne juniorer, eliteløpere og veteraner under en flott o-teknisk løype, planlagt av Håvard Wedege, med fokus på forenkling.

Man kunne lett se at ungene ble "starstruck". Tilbakemelding fra ungdommene la heller ikke å vente på seg. Alle var VELDIG fornøyde og selv de størske skeptikerne i gruppen måtte innrømme at de hadde lært noe. 

Tusen takk til alle som stilte i går og tusen takk til Håvard, som lagde en morsomt og lærerik økt.

IMG 4209 IMG 4210

IMG 4211 ...

Del

Høy sommeraktivitet hos UFO

Høy sommeraktivitet hos UFO
Kategori: UFO

Mens noen familier drar til Syden eller andre eksotiske steder så velger mange UFO-familier ferien sin etter der det arrangeres orienteringsløp eller der det finnes orienteringskart. Her kommer en liten oppsummering på sommerferien til noen HSK-UFO-familier. Og kanskej frister det til deltagelse på noen av disse arrangementer 

O-Festivalen Kongsvinger

Rett etter skoleslutt pleier vårsesongen nasjonelt avsluttes med O-Festivalen. Halden Skiklubb organiserer hvert år en fellestur for klubbens medlemmer til O-Festivalen og i år var nesten 30 løpere med. Under 3 dager, med sprint på fredag, mellomdistanse på lørdag og langdistanse på søndag. Her imponerte spesielt Sigrid Schmitt Gran i D16, som vant alle 3 dager.

Sigrid Kilde: Halden Skiklubb hjemmeside

Publikumsløp Danmark

Samtidig med O-Festivalen arrangertes VM i

...
Del

UFO på tur til Wales

UFO på tur til Wales
Kategori: UFO

Endelig var det duket for JK (Jan Kjellstöms international Festival) 2022, etter to år hvor Corona-en satte en stopper for arrangementet. Og det tok ikke lang tid før Haldens 15 og 16 åringer var klare for å dra, + to søsken og to trenere.

IMG 1477

Les mer …
Del