Bli medlem!

Halden Skiklubb er et idrettlag med over 700 medlemmer. Flertallet løper orientering, men vi driver også med sykkel og ski. Vi satser både på elite, bredde, ungdom og rekruttering, så i Halden Skiklubb er det plass for ALLE uansett nivå og alder. Om du ikke er aktiv, men ønsker å bidra på andre plan i klubben (f.eks. støttemedlem) er du selvfølgelig også hjertelig velkommen som medlem.

English: If you do not understand norwegian and want to be a part of one of the world's best orienteering clubs, please send an e-mail to Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Meld deg inn / 

Innmeldingen skjer via vårt

Innmeldingsskjema / Registration form (also in english) 

Medlemskontingenten

Voksne   450,- 
 Barn t.o.m 16 år 250,-

(Vedtatt uendret under årsmøte 3. feb 2021)

 Aktivitets- og badstuavgift

Aktivitetsavgift - og badstuavgift betales hvis du regelmessig benytter Høiåsanlegget med trimrom, garderober og dusj/badstue eller deltar på HSK organiserte treninger eller er subsidiert av klubben på annen måte (klubben betaler startavgift).

Merk 2020: For utsendelse av faktura for 2020 er medlemslistene gjennomgått hvor det er prøvd å ta hensyn til corona-situasjonen / stengt hytte / mindre tilbudt aktivitet.

Kr. 1500,- For aktive juniorer (17 – 20) år med individuell oppfølging og med støtte ved deltakelse i konkurranser. 
Kr. 1000,- For aktive ungdommer 13 – 20 år som deltar i løp som er helt eller delvis støttet, dvs. der klubben betaler startavgift.
Kr. 500,- Barn under 13 år som får dekket startavgift. 
Kr. 500,- Øvrige aktive medlemmer (juniorer, voksne).
Kr. 300,- Aktive pensjonister (+67 år) som benytter seg av Høiåsanleggene.

(Vedtatt uendret under årsmøte 3. feb 2021)

Startkontingenter dekkes i henhold til vedtak i gruppene, les mer her.

Hovedstyret vedtok i styremøte i november 2020 at det ikke vil ble krevet inn Startkontingent for sessongen 2020 (coronatiltak)

Ved spørsmål vedrørende medlemskap eller endringer av medlemsinformasjon kontakt vår medlemsfører.

Utmelding

Send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og gi samtidig beskjed om du er påmeldt noen av våre e-postlister. 

NB! Vi lanserte nytt innmeldingsskjema i april 2018. Kommentarer/feil kan sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..