Bli medlem!

Halden Skiklubb er et idrettlag med over 600 medlemmer. Flertallet løper orientering, men vi driver også med sykkel og ski. Vi satser både på elite, bredde, ungdom og rekruttering, så i Halden Skiklubb er det plass for ALLE uansett nivå og alder. Om du ikke er aktiv, men ønsker å bidra på andre plan i klubben (f.eks. støttemedlem) er du selvfølgelig også hjertelig velkommen som medlem.

English: If you do not understand norwegian and want to be a part of one of the world's best orienteering clubs, please send an e-mail to Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


September 2023 gikk vi over til Spond som medlemsregister.

 

Meld deg inn her!

 

Medlemskontingenten

Voksne   500,- 
 Barn t.o.m 16 år 300,-

(Vedtatt på årsmøtet 2024)

 Aktivitetsavgift

Aktivitetsavgift (tidligere også kalt badstuavgift) betales hvis du regelmessig benytter Høiåsanlegget med trimrom, garderober og dusj/badstue eller deltar på HSK organiserte treninger eller er subsidiert av klubben på annen måte (klubben betaler startavgift).

Kr. 1000,-

For aktive ungdommer og juniorer 13 – 20 år som deltar i løp som er helt eller delvis støttet, dvs. der klubben betaler startavgift.

Kr. 500,- Barn under 13 år som får dekket startavgift, utenlandske aktive løpere og øvrige aktive medlemmer. 
Kr. 300,- Aktive pensjonister (+67 år) som benytter seg av Høiåsanleggene.
Kr 0,-

Støttemedlemmer betaler ikke aktivitetsavgift

(Vedtatt på årsmøte 2024)

Startkontingenter dekkes i henhold til vedtak på årsmøtet 2024, les mer her.

Ved spørsmål vedrørende medlemskap eller endringer av medlemsinformasjon kontakt vår medlemsfører.

Utmelding

Send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og gi samtidig beskjed om du er påmeldt noen av våre e-postlister.