Tiomila2011samling Stockholm

25.-28. november var 13 Halden-løpere på samling i Stockholmsdistriktet med tanke på Tiomila 2011. Det ble trent både natt og dagøkter i terreng i nærheten av neste års Tioterreng. Vi overnattet i hytter på Flottsbro camping. Flottsbro kan skilte med både gode bademuligheter sommerstid og slalåmbakke på vinteren. Nå viste seg at værforholdene denne helga passet best til vinterlig aktivitet, så snøkanonene gikk for fullt hele helga. Om ikke det var nok så kom det også snø ovenfra.

 

Til tross for snø og kulde fikk vi trent bra. Torsdag kveld fikk vi delta i Tullinge SKs nattcup Nattugglan. Det var fellesstart og nesten 70 deltagere, så det ble fullt kjør. Til tross for kort oppvarming og lang kjøretur i beina var det flere som viste god form. Resultater fra Nattugglan finnes her: http://www.tullingesk.se/index.asp?z=2339

 Fredag og lørdag ble det trent to økter. En del løpere fra Tullinge SK deltok også på øktene slik at det ble bedre trøkk. Samlinga ble avsluttet med en langdistanse i flott terreng på søndag. I og med at det hadde kommet enda mer snø i løpet av natta ble det en tung fornøyelse. 10-15 cm snø kombinert med våte myrer og nesten 10 minus var en utfordring for de fleste.

En stor takk går til Tullinge SK og Kenneth Jönsson som fikset bra treningsopplegg til oss, og også ordnet mulighet for skifte og dusj innendørs på enkelte økter, noe som ble satt ekstra stor pris på med de rådende værforholdene.


Aktuelle aktiviteter

Halden Skiklubb har flere aktivitetstilbud tilgjengelig for både aktive, mosjonister og familier på tur. Her er noen av de:

Kontaktpersoner: haldensk.no/klubb/kontaktadresser

HSK på Twitter

HSK på Facebook