VEL BLÅST!!

norwegianspringTusen takk til alle som har bidratt direkte og indirekte i årets Norwegian Spring! Når jeg forlot Søtorpkasa var det ikke lett å forestille seg hvilket yrende liv det har vært her denne helgen.

I lørdagens arrangement hadde vi noen utfordringer med tider og resultater. Årsaken var sammensatt og vi vi tok en sjanse da vi bestemte oss for å følge opp endringen i NOFs konkurransereglement fra i fjor høst med å åpne for parallelle etapper i D/H 13-16 og i tillegg arrangere stafett for D/H 11-12, også de med parallelle etapper med inntil 3 løpere på hver etappe. Tidtakerprogramvaren taklet ikke dette bra nok, men vi har fått så mange positive tilbakemeldinger på at vi åpnet for dette at det overskygger utfordringene vi hadde og vi må huske på at noen må jo være først til å prøve!

For mange o-løpere er Norwegian Spring årets første o-løp og naturlig nok så opplevde vi veldig mange med «døde» brikker. Det var også unormalt mange løpere som brukte en annen brikke enn den de var påmeldt med. Dette er med på å øke arbeidsmengden i mål, sekretariat og infoboden for å nevne noen, men dette ble taklet på en flott måte!

I dag har vi opplevd et helt fantastisk flott orienteringsarrangement i proffklassen. Jeg har bare fått skryt og ros for hvor bra vi fikk dette til, og begge dager har løperne vært storfornøyde med kart, terreng, løyper og det kompakte arrangementet med alt samlet på et område.

Nok en gang; tusen takk til alle som har bidratt til denne flotte helgen, det har vært et privilegium å være løpsleder for en så flott dugnadsgjeng!

Svend Arne Ytterbøl
Halden SK