Løpsleder Hanne klar for Halden O-Meeting

IMG 2588

I kveld (Søndag 7. april) går påmeldingsfristen ut!

Neste helg står et av årets store høydepunkter for Halden Skiklubb for tur – Halden O-Meeting 2024. Arrangementet vil bestå av tre ulike løp; Sprint på fredag, mellomdistanse på lørdag og langdistanse på søndag. Sprinten går i Halden sentrum, de resterende løpene går i Ertemarka. 

 

Vi har snakket litt med løpsleder Hanne Lerche Raadal om innsatsen som har blitt gjort så langt, og hva et slikt arrangement betyr for klubben. Det vil være 150 forskjellige dugnadsarbeidere i sving under arrangementsdagene, hvor mange i tillegg gjør flere oppgaver. Hanne sier hun er svært takknemlig for hvor mange som er villige til å stille opp. I arrangementkomiteen har hun også med seg Frauke Schmitt Gran som assisterende løpsleder. Hanne påpeker videre at det er resurskrevende å gjennomføre en slik arrangementshelg:

«Det er store arrangement og krever stor innsats, men så har vi mange som bidrar og vi har god kapasitet.»

«Ikke minst er det gøy å skape noe sammen, noe som er viktig for hele klubben. Det skaper samhold, samtidig som vi trenger slike arrangement for å drifte klubben», sier Hanne.

 

Halden skiklubb har god kompetanse når det gjelder slike arrangement, med mange medlemmer som er svært erfarne. Denne kompetansen har kommet gjennom å arrangere Grenserittet og andre store orienteringsarrangement.

«Disse arrangementene gjør også at vi kan drifte annen aktivitet, både for elite og bredde. Det uten å måtte selge lodd eller andre måter å tjene penger på», sier Hanne.

«Med Halden O-Meeting skaper vi aktivitet for vår egen idrett, og gir tilbud til det miljøet vi brenner for.»