Camp Norway kan bli en kjempe suksess

Forberedelsen mot Camp Norway er i full gang og etter en litt treg start har påmeldingene mot slutten av oktober haglet inn. Det betyder at det akkurart nå er 165 utøvere påmeldt og noen få ekstra er også ventet.

Utenom det norske senior- og juniorlandslags 34 utøvere har følgende klubber og kretslag meldt seg på samlingen. Domnarvets, Fossum, Fredrikstad, Indre Østfold, Innlands-O, Foll-o, Kristiansand, Konnerud, Lillomarka, Lynx, NTNUI, Porsgrunn, Tønsberg, Raumar, Sandnes, Ganddal, Tamperen Pyrinto, Telemark kretslag, Varegg, Ulrichehams, IFK Gøteborg og Østmarka. Ut over det kommer selvfølgelig også en gjeng fra Halden SK til å delta. Totalt kan vi altså forvente at det blir trent mange mange timer teknikk i Halden den weekend. Mangler dit lag på listen? det er ikke for sent!


I Halden SK vil vi gjerne stå for at våre utøvere kan orientere og vi vil gjøre vårt for at alle får med seg nyttig kunnskap fra helgen i Østfold. Teknikken er i høysete og vi håper at det også blir det inntrykk du reiser hjem fra campen med.

Under uka vil Kaserna ved festningen i Halden fungere som Camp Office. Her bor størstedelen av utøverne og foredragene vil også bli holdt her. I tillegg vil vi opprette et kontor(camp office) hvor alle kart utenom 1-manns stafetten, sprint prologen og jaktstarten og annen praktisk informasjon kan hentes. Kontoret vil være åpent visse tider av døgnet. Kaserna melder at de fortsatt har ca. 20 ledige plasser, så skulle du være sent ute? Fort deg og meld din interesse, da får vi til noe.

Det er utrolig gledelig at så mange har vist interesse, hvilket må bekrefte at O-norge har behov for et slikt tilbud. Det som blir aller morsomts blir å se, er hvem som vinder jaktstarten søndag ettermiddag. Med ca. 100 herrer og 65 damer på startstreken blir det virkelig kamp om sieren. Grunnet den store interesse for campen, blir det nå mulig å løpe sprint-prologen som teller til jakt-starten både fredag og lørdag morgen. Dette gjør vi for at jakt-starten skal bli ennå morsommere.

Løypelegginga og andre praktiske saker er i full gang og i slutten av november vil siste info om treningene stå klart.

Vi gleder oss utrolig mye til å se alle jer i Halden og vi skal gjøre vårt til at campen blir en suksess.

På vegne av Halden SK

Camp director

Kenneth Buch
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.