Høiås Saucony Day Cup 3.løp Kjeøya

Tredje løp i Høiås Saucony Day Cup ble arrangert søndag 25/1 på Kjeøya utenfor Sponvika.
Vinnere ble Emil Wingstedt i den lange løypa og Marianne Kahrs i den korte.
For resultater se Høiås Saucony Day Cup sidene.
Omtrent 25 løpere trosset det litt gråe og våte været denne søndagsmorgenen for å måle krefter i Høiås Saucony Day Cup. Løpet gikk på nytt kart på Kjeøya utenfor Sponvika. Området er ikke så stort, men relativt kupert slik at det ble høye kilometertider for de fleste. Det var lagt opp til parstart og dueller to og to. Den korte løypa på 4,7 km hadde to runder, mens den lange på 7,1 km hadde tre runder som ble løpt i ulik rekkefølge. Etter hver runde var det passering av samlingsplass på idylliske Pina, men kanskje er badevannet mer innbydende på andre tider av året enn det det var i dag? Selv om det er midt på vinteren og snøen har lavet ned i store deler av distriktet var det ikke spesielt mye snø i løpsterrenget, fra 0-3 cm snø og også endel barmark. Bedre forhold for o-teknisk trening på denne tiden av året skal man lete lenge etter på disse breddegrader...

Emil Wingstedt var kjappest i den lengste løypa og tok en relativt klar seier, foran Sami og Erik. I den korte løypa var Marianne Kahrs best, fulgt av Christian Schive. Ellers var det god innsats av mange, og alle fikk ei god treningsøkt.