Resultater Høiås Trimtex Night Cup og Høiås Saucony Day Cup 2

Fredag 11. desember ble andre løp i Høiås Trimtex Night Cup arrangert i Rokkeskauen. Start og mål var lagt langt til skogs, og løperne fikk ganske lange løyper å bryne seg på. Løpet ble arrangert som jaktstart med differensierte løypelengder. Ved normal løping skulle alle løpere teoretisk komme omtrent samtidig til mål, så om man presterte bedre enn sitt normale ville man ha en god mulighet til å kjempe om seieren. Løypelengdene varierte fra ca 10 til ca 15 kilometer, og løypene hadde en typisk langdistansekarakter med mange lange strekk i skogsterreng. Det var også lagt inn noen gaflinger slik at samløping ikke skulle forekomme i særlig grad.

Terrenget var lettløpt og fint, men skulle likevel vise seg å være relativt krevende. Normalt sett burde kilometertidene ligge ned mot 6 min/km i dette terrenget, det ble stipulert med 8 min/km, men det ble 10 min/km.

Førstemann i mål og vinner ble Mats Nordbrøden, han hadde relativt god margin til neste løper og ser ut til å ha gjort et bra løp. Raskeste løper var Olav Lundanes, han brukte 2.34 på sine 15,4 kilometer.

Resultater og strekktider Høiås Trimtex Night Cup finnes her.

Lørdagsmorgen var det jentenes tur til å løpe 2. løp i Høiås Saucony Day Cup. Samlingsplass var den samme som nattløpet, og løypene var også delvis de samme. Jentene hadde ei typisk langdistanseløype på 8,5 km. Vinner ble Vendula Klechova med tiden 1.43.

Resultater og strekktider Høiås Saucony Day Cup finnes her.

Beregningsgrunnlag og alle resulater finnes her som excel fil.


HNC2_Rokke_utsnitt.jpgHNC2_Rokke_utsnitt.jpg