Høiås Trimtex Night Cup 2

Andre runde i Høiås Trimtex Night Cup ble avholdt fredag 21/11. Denne gangen gikk løpet fra lavoen 1 km syd for Holt går på Iddefjordsfjella. Selvfølgelig med bålet på plass, men denne gang innendørs! Mørkt ute, men lyst inne i lavoen altså.
Løypene denne gang var lagt i sløyfer med passering ved samlinsplass. Langløypa hadde 5 runder tilsammen 7,7 km, mens kortløypa hadde 4 runder tilsammen 4,0 km. I herreløypa var det selvfølgelig kurvekart, mens i kortløpa var det mer vanlige forholdt untatt for noen spesielt utvalgte. Kalt og klart vær gjorde at noen fikk et ublidt møte med en bekk som hadde gått over sine bredder. De fleste fullførte til tross for svømming i isdekket vann og da er det godt med både bål og skifting innendørs.

I og med at det var oppstartmøte for "Cool Chicks" denne kvelden hadde disse fått egen klasse. Best i denne klassen var lett mørkeredde Kajsa, bare slått av en av gutta i kortløypa. Hun hørte også til dem som la inn littt svømming.

I langløypa var Olav Lundanes best. Ingen var i nærheten av hans tid til tross for en bom på 3-4 minutter. Flott løp også av junior Morten Westergård på 2. plass.

I kortløypa for klassen ikke Cool Chicks var til tross for spesialkart Kjetil Bjørlo best. Neste gang ser vi kanskje han i langløypa? En anne veteran på 2. plass Jan Granstedt. Neste gang kanskje noen av de yngre truer? Forøvrig merker vi oss fine løp av et par av jentene som fortsatt løper i ungdomsklassene.

Alle resultater og strekktider finner dere her.