Samleoversikt aktiviteter

Halden Skiklubb har flere aktivitetstilbud tilgjengelig for både aktive, mosjonister og familier på tur. Her er noen av de:

Kontaktpersoner: haldensk.no/klubb/kontaktadresser

En ny sesong med Høiås Trimtex Night Cup

htncSist helg stilte vi klokka. Det er tid for å glemme og rette blikket mot nye muligheter i 2013. På veien dit må det trenes. Et godt tilbud er da Høiås Trimtex Night Cup og Høiås Saucony Day Cup. Første løp på natta er 9. November og vi har flere nyheter.
Kaptein for HTNC og HSDC i 2012-2013 blir Eirik Nordbrøden. Med stø hånd vil han koordinere løypeleggere, arenaer og tidtagere. Som "Gubben" i Halden SK med starter i flest årganger av Høiås Night Cup, er det ingen bedre kandidater hverken foran eller ved siden.
Første løp finner sted ved Lindtjern på kartet Hiås, av service reklameres det "Ingen dusj, men bål". Se innbydelsen på HNC sidene og meld deg på i Eventor. Herreløypa blir lang med vinnertid 65 min. Og siden Lacho er alene hjemme, har han god tid til å finne lure post plasseringer. Kortløypa får vinnertid ca 45 min og det er her 4 klasser: Damer, Gutter (-18), Jenter (-18) og Andre.
Nytt av sesongen er at det blir ledertrøyer som kan brukes på trening mellom løpene. Det blir satt opp 2 trøyer for herrer og 2 for damer (hhv Dag og Natt). For Gutter og Jenetr setets det også opp trøyer, men her teller både dag og natt.
Det jobbes med den videre terminlista, såvel som poengreglene for sammenlagt. Tanken er at vi skal overlate til Eventor å beregne poengene!
På kick-off vil resultatene for 2012 også være klare for publisering og det går rykter om bra premie fra sponsoren Trimtex. Mens du venter se og lengt deg ut i skogen:
TrimtexNC-1A TrimtexNC-1E
TrimtexNC-1R TrimtexNC-1O

Kalender

HSK på Twitter

HSK på Facebook