Trenerkabalen for Halden SK i 2013

alle_treDet er med stor glede vi nå kan presentere trenerkabalen for Halden SK i 2013.  

Eva Jurenikova er nå ansatt som hovedtrener og skal ha hovedansvaret for treningstilbudet til klubbens utøvere. Da hun ønsker å fortsette sin sportslige karriere mot VM i Finland 2013 inngår hun en kontrakt med redusert stillingsprosent.

For å styrke coachingrollen for de store stafettene samt konkurransene i 2013 har vi vært så heldige å få hjelp fra Tore Sandvik og Kenneth Buch.

 

Etter en fantastisk sesong for Halden Skiklubb med seier i Tiomila, Jukola, 25-manna, EM, NM, VM og mange andre gode stafett og individuelle prestasjoner, er vi nå allerede i gang med å planlegge neste års sesong. Som kjent har vi signalisert at morgendagens Halden SK ønsker å omorganisere trener og støtteapparatet nettopp for å styrke klubben og trigge løpere til å opprettholde det gode sportslige nivået og den gode stemningen i løpergruppen. Dette har ført til et trenerbytte og vi er nå stolte av å kunne presentere neste års trenerapparat i Halden SK.

Eva Jurenikova er nå ansatt som hovedtrener og skal ha hovedansvaret for treningstilbudet til klubbens utøvere. Eva er 34 år gammel, opprinnelig fra Tsjekkia men har bodd i Borlänge, Sverige, siden 1999. Hun har lang erfaring som toppløper og trener og hennes store styrke er gode orienteringstekniske løyper. Dette viste hun senest under årets Europamesterskapet i orientering i Falun da hun var løypelegger til både mellom- og langdistansekonkurransene. Sportslig har hun selv sølvmedalje fra VM stafett i 2011. Hun ønsker å satse videre mot VM i Finland i 2013 og kommer til å bytte klubb fra Domnarvets GoIF til Halden SK. Hun er dermed engasjert i en redusert stillingsprosent for året som kommer.

For å styrke coachingrollen for de store stafettene samt konkurransene i 2013 har vi vært så heldige å få hjelp fra Tore Sandvik og Kenneth Buch. De skal henholdsvis tre inn som hovedtrenere for guttene og jentene under Tiomila, Jukola og NM. Tore Sandvik er den mestvinnende Tiomila løperen gjennom historien med sine 8 seire og vi er veldig glade for at han ønsker å videreføre og utfordre andre løpere til å oppnå flere seire med Halden SK. Kenneth Buch har vært hovedtrener for Halden i årene 2007 til 2010 og satte et godt preg på klubben i den perioden med to verdensmestre Anne Margrethe Hausken i 2008 og Olav Lundanes på hjemmebane i Trondheim i 2010. Han kjenner klubben godt og er kjent for sine gode tekniske og taktiske treninger.

I tillegg har vi styrket støtteapparatet med en egen O-teknisk gruppe hvor vi har samlet engasjerte o-løpere som i samarbeide med trenerne skal kvalitetssikre og styrke det ukentlige treningstilbudet både her i Halden samt på samlinger i inn og utland.

Den nye organisasjonen har så smått startet arbeidet nå i november og vil tre i sin fulle kraft fra desember måned. Vi har stor tillitt til alle tre trenerne og er sikre på at de kommer til å ivareta klubbens målsetninger og utvikling for året som kommer. Halden SK ønsker alle tre lykke til i trenerrollen og vi gleder oss stort til treningssesongen 2012/13 samt neste års orienteringssesong.

Les mer på Halden Arbeiderblad sine hjemmesider: http://www.ha-halden.no/sport/article6330537.ece 

Karianne Hauge
Leder O-gruppa Halden SK    


Aktuelle aktiviteter

Halden Skiklubb har flere aktivitetstilbud tilgjengelig for både aktive, mosjonister og familier på tur. Her er noen av de:

Kontaktpersoner: haldensk.no/klubb/kontaktadresser

HSK på Twitter

HSK på Facebook