Luke nr 2 - Halden SK styrker støtteapparatet

AnjaMAnja Wingstedt går inn i teamet som jobber med å legge forhold bedre til rette for eliteløpere som ønsker en målrettet satsning på sin idrett. For våre eliteløpere er det viktig med en hverdag med god tid til å trene og like viktig med tid til restitusjon.

For mange er det vanskelig med full-tids arbeid og samtidig ha en helhjertet satsning mot å nå toppen innom sin idrett. Anja Wingstedt vil jobbe med å skaffe deltidsarbeid til våre løpere og finne relevante jobber som passer løpernes kompetanse og arbeidsbehov. Mange o-løperne har sterke faglige utdanninger og vil kunne være gode ressurser i mange miljøer i næringslivet i Halden. Anja vil arbeide med å knytte kontakt med forretningsforbindelser og bedrifter i Halden-distriktet som behøver arbeidskraft. Har din bedrift behov for arbeidstakere, er det bare å ta kontakt med Halden SK og Anja Wingstedt. Vi er spesielt interessert i deltidsstillinger som kan kombineres med toppidrettssatsning.

Anja vil jobbe systematisk mot våre relasjoner i Halden og regionen forøvrig. Som leder for denne jobben vil hun også bli innvolvert i vår sponsorutvalg og knytte kontakter den veien. Når vi i tillegg har fått med oss Vidar Backstrøm og Tom Erik Sandberg føler vi at teamet rundt dette blir styrket betraktelig. Arbeid mot media, sponsorer og politikere er viktig for å kunne gi klubben de beste forutsetninger for videre blomstring og utvikling.


Aktuelle aktiviteter

Halden Skiklubb har flere aktivitetstilbud tilgjengelig for både aktive, mosjonister og familier på tur. Her er noen av de:

Kontaktpersoner: haldensk.no/klubb/kontaktadresser

HSK på Twitter

HSK på Facebook