Luke nr 2 - Halden SK styrker støtteapparatet

AnjaMAnja Wingstedt går inn i teamet som jobber med å legge forhold bedre til rette for eliteløpere som ønsker en målrettet satsning på sin idrett. For våre eliteløpere er det viktig med en hverdag med god tid til å trene og like viktig med tid til restitusjon.

For mange er det vanskelig med full-tids arbeid og samtidig ha en helhjertet satsning mot å nå toppen innom sin idrett. Anja Wingstedt vil jobbe med å skaffe deltidsarbeid til våre løpere og finne relevante jobber som passer løpernes kompetanse og arbeidsbehov. Mange o-løperne har sterke faglige utdanninger og vil kunne være gode ressurser i mange miljøer i næringslivet i Halden. Anja vil arbeide med å knytte kontakt med forretningsforbindelser og bedrifter i Halden-distriktet som behøver arbeidskraft. Har din bedrift behov for arbeidstakere, er det bare å ta kontakt med Halden SK og Anja Wingstedt. Vi er spesielt interessert i deltidsstillinger som kan kombineres med toppidrettssatsning.

Anja vil jobbe systematisk mot våre relasjoner i Halden og regionen forøvrig. Som leder for denne jobben vil hun også bli innvolvert i vår sponsorutvalg og knytte kontakter den veien. Når vi i tillegg har fått med oss Vidar Backstrøm og Tom Erik Sandberg føler vi at teamet rundt dette blir styrket betraktelig. Arbeid mot media, sponsorer og politikere er viktig for å kunne gi klubben de beste forutsetninger for videre blomstring og utvikling.