Halden SK med seier i kubb-KM-Stafett

Bilde1

 

Lørdag 8. juni arrangerte Trøsken IL Klubb-KM-stafett fra Harahjellhytta. Halden stilte med ni lag med løpere i alle aldre, og vi fikk servert fine løyper på ulike nivå. 

1. etappe var c-nivå, og her viste Halden SK seg frem med mange lovende løpere tidlig inn til veksling. Aller først inn fra skogen på 1. etappe var Håkon Bryggen, som ga familielaget Bryggen en god start på stafetten.

2. etappe var en etappe med a-nivå, der det var fellesstart for de lagene som var mer enn 5min etter ledende laget på 1. etappe. Her viste Øyvind Helgerud styrke i den til tider høye lyngen, med å henge med Anders Felde Olaussen inn til veksling. 

Hele stafetten ble avsluttet med B-nivå på 3. etappe. Vendula Haldin gjorde et godt løp, men måtte se seg slått med snaue halvminuttet av tidligere HSK-løper Marit Kahrs som nå løper for FSK. Videre kom det Halden-lag som perler på en snor med 3. 5. 7. 8. 9. 10. 13. og 14. plass av de 30 lagene som deltok i stafetten. 

Av våre unge og lovende barneløpere som også var med å samle poeng til klubben, så deltok Ivar og Eldar Helgerud, og Tobias og Frida Haldin.

Dermed klarte Halden SK å ta hjem pokalen og seieren som den beste klubben i Østfold!

 

Bilde2

Bilde3

Bilde4