3 klasse-seier i årets Blodslitet

Vi gratulerer Iliana Ilieva (D40), Tore Sandvik (H50) og Joel Bronebakk Johansson (H13-14) til seier i sine klasser.

I eliteklassene gikk det kanskje best for damene. I D17-20 tok Coralie Waldner en flott 3.plass, Sigrid Schmitt Gran ble nr.4, Minna Sofie Wingstedt nr.8, Mina Akiko Johnsen nr.12 og Anja Hole nr.14. I D21 slo Jo Sheperd til med en 5.plass og Hanna Wey ble nr.9.  I H17-20 ble Andreas Vistnes Myklebost nr.8, Sverre Sandvik nr. 19 og Henrik Aarbu nr. 32. I H21 kom Guilhem Elias på en 12.plass og Anders Felde Olaussen på en 20.plass.

I de yngste klassene var det stor deltagelse fra klubben, med 13 løpere yngre enn 11 år og 8 løpere mellom 11 og 12 år. Dette lover godt for de kommende årene.

I D13-14 overrasket Hanna Haldin med en 3.plass bare et lite minutt bak vinneren. I H13-14 var Håkon Bryggen 37 sekunder i mål bak Joel på en flott 7.plass. I H15-16 var Fredrik Signebøen hele veien med i tettgruppen og sluttet på en 6.plass, 18 sekunder bak.

Til slutt skal vi ikke glemme vår "nybegynner"-generasjonen. Her stilte vi med 5 uredde løpere i klassen B-åpen, der planen var å følge Elin Chatrine Hagen. Dette klarte Petter Kvalvik, Arild Signebøen, Nina Svenningsen og Nanna Signebøen mer eller mindre, slik at alle fullførte i fin stil. Gamle storløperen Sindre Saksæther ble også siktet med løpsklær og vi har derfor store forventninger til hans start i veteranklassen senest neste år. Klærne passer i alle fall fortsatt.